Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każda kobieta, która lubi facetów imprezowych to zapóźniony w ewolucji odpad, bo

Polecane posty

Gość gość

to mózg jest organem, którym ludzkość zapanowała nad planetą i przy pomocy którego dokonuje się postęp. Wszystkie kobiety, których to nie pociąga są po prostu niedorozwiniętymi, gorszymi formami gatunku.

Gość gość
ja nie lubię imprezowych sama też nie jestem imprezowa

Gość gość
Wszystko zależy od wieku. Ja poznałam mojego męża gdy mieliśmy po 19 lat. Oboje uwielbialiśmy szaleć na imprezach co chyba jest dość normalne w tym wieku. Z czasem coraz mniej nas to pociągało. Teraz całonocne szalenstwa nas nie interesują. Wolimy wyjść do restauracji czy do kina lub spotkać się z przyjaciółmi w domu. Teraz pochłania nas nasza firma, dziecko, budowa domu. Ale miło nam się wspomina czasy gdy bawiliśmy się do białego rana :-) Nie żałuję. Młodym jest się tylko raz. te czasy beztroski już się nie powtórzą.

Gość gość
No bo jesteście ze swoim mężem patologią i macie mentalność patologii. Tak już zostanie i tyle.

Gość gość
I niby na czym ta nasza patologia polega? Mamy mieszkanie, dobrze prosperującą firmę, zaczęliśmy się budować. Nasze dziecko jest szczęśliwe. W wolne dni jeździmy do ZOO lub w góry. Moi znajomi jako młodzi ludzie również imprezowali i nie przeszkodziło im to w zdobyciu wykształcenia. Wielu - podobnie jak ja - swoje połówki znalazło właśnie na imprezowaniu. Grunt to znaleźć równowagę. Dla mnie to była forma odskoczni od codzienności, możliwość poznawania fajnych ludzi i dobra zabawa. To nie wyklucza możliwości rozwoju, edukacji i samorealizacji.

Gość gość
Każdy kto imprezuje i to lubi to patologia, bo daje wbić się bezmyślnie w schematy, którymi myśli większość społeczeństwa, a przez to tamuje rozwój gatunku. To społeczeństwo tworzy konotacje impreza=przyjemność, bo żadne prawo naturalne nie mówi o tym, że tak jest, tylko elementy, które można tam znaleźć, jednak impreza nie jest do tego potrzebna.