Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka 1234

Dobrze jej dogadalam?

Polecane posty

Gość Anka 1234

Mieszkam z pewna dziewczyna ktora mnie juz wkurza. Zawsze ilekroc sie przebieram to ona sie patrzy. Dla mnie to nienormalne. Myslalam juz zeby chodzic do lazienki zmieniac bielizne itd. ale czasami rano po prostu spiesze siei zwyczajnie nie mam czasu na p*****ly. Dzis tez sie spieszylam, wyskoczylam szybko z pizamy, szukam czystych majtek w szufladzie i znow widze jak sie na mnie gapi. W koncu nie wytrzymalam, stanelam do niej przodem w szerokim rozkroku i powiedzialam -No masz napatrz sie na moja ci/pe skoro nie masz wlasnej. Dopiero wtedy zrobilo jej sie glupio i odwrocila glowe. Dobrze jej dogadalam?

Gość gość
Jak paradujesz z gołą doopą to nic dziewnego że się patrzyła na ciebie jak na idiotkę :O

może jej się podobasz i ma na Ciebie ochotę ? skoro przebierasz się przy niej nago to nie dziw sie.. powiedz jej że nie jesteś lesbijka i po problemie

Gość gość
Dzisiejsze dziewczyny są coraz bardziej śmiałem i coraz bezczelniejsze. Ja mieszkałam w akademiku z dwoma innymi koleżankami i NIGDY się przed nimi nie rozebrałam.

Gość gość
@ gość dziś Provo x Zaprawdę zaprawdę powiadam ci byłem świadkiem jak 2 dziewczyny brały prysznic nie lesbijki