Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie nadaje się do życia

Polecane posty

Gość gość

Po prostu się nie nadaje. Całe życie tylko się BOJĘ. Wszystkiego, wszystkich, o wszystko. Obecnie idę na studia i mój główny największy lek od roku chyba to jest, że skończę pod mostem. Jest na tyle silny, że czasem nie śpie w nocy albo się budzę w środku nocy.. Wszystko wydaje się być straszne, wrogie, niebezpieczne i bez sensu. teraz idę na te studia i już czuję, że mogę nie dać rady, bo kupa ludzi, pewnie się nie wpasuje w towarzystwo JAK ZWYKLE zresztą.. W końcu zacznę się bać tych ludzi, potem wykładowców.. potem miejsca i wszystkiego.. Na serio chyba skończe pod mostem.. Przecież jak nie dam rady na studiach to jak niby sobie poradze dalej, w pracy, w życiu? Nijak.. Przeraza mnie to wszystko.. Wielu z was nie może znaleźć pracy, więc niby jak taki nikt jak ja ją znajdzie? Przecież to wszystko jest bez sensu..

Gość gość
zaufaj Bogu

Gość gość
Łatwo mówić. Jak mam to zrobić

Gość gość
ja mam podobnie problem jest w tym że się przejmujesz co ma być będzie jak twoje przeznaczenie to most to tam skończysz najgorszy jest strach zaakceptuj to że możesz tam skończyć ale miej nadzieje że będzie lepiej

Gość gość
ja też się bałam, też byłam przerażona, też budziłAM SIĘ w nocy, też nie ogarniałam miasta, ludzi, gdzie iść na zajęcia itp a wszystko skończyło się tym, że studia były super, ludzie zarąbiści a miasto całkiem spoko do ogarnięcia, u Ciebie też tak będzie :)

Gość gość
złap się penisa takiego dużego żylastego on Cię zawsze uszczęśliwi

Gość gość
Bedzie ok nie martw sie:)

Gość gość
nie drwij sobie ze mnie znasz moją przeszłość? byłeś moim klientem? ile to już ja się tych penisów nałapałam....

Gość gość
Kazdy sue boi wszystkiego, boi sie nieznanego

Gość gość
Owszem, każdy się boi na swój sposób, ale nie w tym rzecz. Tu chodzi o to, jak kto sobie z tym radzi. Podejrzewam, że możesz mieć zalążek fobii społecznej, a to trzeba leczyć terapią. Oczywiście sposobem na każdy lęk jest po prostu zmierzenie się z nim. Strach ma wielkie oczy. Mam nadzieję, że uda Ci się stoczyć zwycięską walkę ze swoimi lękami. Powodzenia

Gość gość
Dzięki.. Mam nadzieję, że nie będzie tak źle..