Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna123

Czarna sukienka na wesele?

Polecane posty

Gość niepewna123

Hej niedługo idę na wesele i kupiłam sobie taką sukienkę z H&M http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0323615002.html ale teraz zastanawiam się czy czarna nie będzie nietaktem? Czy prześwity nie będą przesadzone? Co o niej myślicie? Jest elegancka czy raczej na pogrzeb się nadaje? Pozdrawiam

Gość gość
raczej do klubu niż na wesele powinnaś wyglądać elegancko a nie dupą świecić to samo jeżeli chodzi o pogrzeb

Gość gość
dodaj do tej sukienki, kolorowe dodatki, jakiś szal, żakiecik, torebkę, buty i może być

Gość gość
Czarna sukienka się nie nadaje, a prześwity będą zbyt k***wskie. Ubierz się z klasą, a nie jak nocna prostytutka. To naprawdę będzie nietakt.

Gość gość
A dlaczego nie?jesli jestes mlodziutka to dlaczego masz tak sie nie ubrac?jesli nie teraz to kiedy?po 30?nie takie sukienki widzialam na weselu.

Gość gość
Na forum baby zawsze takie zachowawcze, a jakoś na weselach same seksbomby widuję.. Na moim weselu nie zabrakło czarnych kreacji, było kilka a jeszcze więcej białych. Sama miałam suknie ecri. Cóż.. Nic się nie stało. I tak najbardziej w oczy rzucała się laska w jaskrawej, neonowej kiecce typu princessa, która próbowała z marnym skutkiem przyćmić mnie tej nocy :P

Gość gość
A mi sie bardzo podoba ,jesli jestes szczupla to juz w ogole rewlacja.

Gość niepewna123
Witam ponownie Siateczka w tej sukience nie jest tak mocno przezroczysta jak jest to pokazane na zdjęciu, raczej jej kolor jest niewiele jaśniejszy niż pozostałość więc raczej więcej zakrywa niż odkrywa. Sukienka jest opięta, dopasowana, podkreśla kształty. Myślałam o dokupieniu do niej czerwonego żakietu i czarnej torebki albo pomarańczowej torebki i paznokcie pomalowane na pomarańczowo żeby nieco ożywić kreację. Tak jestem szczupła rozm 32/34, tej sukienki akurat mam rozmiar 32. Mam 32 lata ale jeszcze nikt mi tyle nie dał :P mentalnie też czuję się na mniej :P

Gość gość
Jesli jestes taka szczupla to bedzie super.

Gość Kasia DobraRada
Te siateczki są zbyt odwazne - faktycznie predzej do klubu się nadają niż na wesele...Skro wesele masz niedlugo - zakladam, że w pazdzierniku, to powinnać coś bardziej "zakrytego" założyć, bo jednak upałów już nie bedzie...Moze cos na dlugi rekaw? Zobacz sobie te czarna http://www.fairfashionstore.com/ruby-frill-dress-3.html + do tego fajne złote kolczyki? Pamietaj, że jak masz fajna figurke, to lepiej zakladac dopasowane rzeczy, ale z klasa, zamiast odktywac jak nawiecej...

Absolutnie się nie nadaje, to jest sukienka na imprezę, nie na wesele. Nie mam nic przeciwko czarnym kieckom na weselu - sama zawsze chodziłam w czarnej, ale nie taka kiecka jak do nocnego klubu. Opamiętaj się trochę.

Gość gość
Fason OK jesli zgrabna jestes, a jesli chodzi o kolor to ani na codzien, ani na wesele, czarny jest okropny strasznie postarza

Gość gość
Ale się ośmieszysz

nie moj styl, ale sama bylam w czarnej przedwczoraj na weselu, kupiłam inną blado rózową ale miałam trzeci dzień @ i nie chciałam ryzykować i w ost.chwili kupiłam czarną do tego miałam błękitną marynarkę i świetnie się czulam.

Gość gość
byłam niedawno na weselu i przewazaja kreacje w kolorze czarnym i białym.