Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bawidamek koko

Polecane posty

Gość gość

gość dziś [14:41] Czytaczko ,sorry ale tylko tu wiem że ktoś przeczyta gość dziś [12:47] To nie Wawa ściąga majtusie. To ktoś inny. Wawa, to śmieszny bawidamek z tych cukierkowych chłopców, którzy chcą zaimponować swoją życzliwością, pokazać jak potrafi szanować kobiety. Tamten od majtek, chce sobie tylko zjechać... X koko nie odszedł z forume lapka.gif bawidamek cukierkowy chłopiec po co tak oszukiwać?

Gość gość
gość dziś Czytaczko ,sorry ale tylko tu wiem że ktoś przeczyta gość dziś To nie Wawa ściąga majtusie. To ktoś inny. Wawa, to śmieszny bawidamek z tych cukierkowych chłopców, którzy chcą zaimponować swoją życzliwością, pokazać jak potrafi szanować kobiety. Tamten od majtek, chce sobie tylko zjechać... X koko nie odszedł z forume lapka.gif bawidamek cukierkowy chłopiec po co tak oszukiwać?

Gość gość
Zauważylem, że ktoś pisze o Koko na Karuzeli i leci spam. Wiem, że nie odszedł z forum i skoczył w pomarańczowe stringi. Tak nagle z dnia na dzień dla blond Oli i 10 lat urzędowania na forum nie odchodzi się. Przy jednej dziurze kot zdycha.

Gość gość
gość dziś Czytaczko ,sorry ale tylko tu wiem że ktoś przeczyta gość dziś To nie Wawa ściąga majtusie. To ktoś inny. Wawa, to śmieszny bawidamek z tych cukierkowych chłopców, którzy chcą zaimponować swoją życzliwością, pokazać jak potrafi szanować kobiety. Tamten od majtek, chce sobie tylko zjechać... X koko nie odszedł z forume lapka.gif bawidamek cukierkowy chłopiec po co tak oszukiwać?

Gość gość
"zauważyłem"?? chyba "zauważyłam" debilko. Ciebie głupia babo powinno się zbanować jak najgorszego trolla. Masz obsesję na punkcie kilku nicków, łazisz codziennie i rozwalasz to forum !!! Będę też łazić za tobą i pisać że jesteś chora psychicznie, żeby nikt się nie łapał na twoje intrygi wstrętna osobo

serio?? kocham was keczupy nawet jak upalony jestem to nie mam az takich jazd jestescie boscy

Gość gość
Zażyj leki kaleko na wózku :-D

Gość Czwarteimperium
Chciałabym oficjalnie poprosić autora tematu o namiary na jego dilera. A tego od kalek i wózka o namiary na jego farmaceute. :O

Gość gość
DO AUTORKI TEMATU: Ciebie głupia babo powinno się zbanować jak najgorszego trolla. Masz obsesję na punkcie kilku nicków, łazisz codziennie i rozwalasz to forum !!! Będę też łazić za tobą i pisać że jesteś chora psychicznie, żeby nikt się nie łapał na twoje intrygi wstrętna osobo

Gość gość
gość dziś Czytaczko ,sorry ale tylko tu wiem że ktoś przeczyta gość dziś To nie Wawa ściąga majtusie. To ktoś inny. Wawa, to śmieszny bawidamek z tych cukierkowych chłopców, którzy chcą zaimponować swoją życzliwością, pokazać jak potrafi szanować kobiety. Tamten od majtek, chce sobie tylko zjechać... X koko nie odszedł z forume lapka.gif bawidamek cukierkowy chłopiec po co tak oszukiwać? WRÓCĘ TU LESZCZU DO OPORU

Gość gość
DO AUTORKI POSTU 16.16: Ciebie głupia babo powinno się zbanować jak najgorszego trolla. Masz obsesję na punkcie kilku nicków, łazisz codziennie i rozwalasz to forum !!! Będę też łazić za tobą i pisać że jesteś chora psychicznie, żeby nikt się nie łapał na twoje intrygi wstrętna osobo

Gość gość
gość dziś Czytaczko ,sorry ale tylko tu wiem że ktoś przeczyta gość dziś To nie Wawa ściąga majtusie. To ktoś inny. Wawa, to śmieszny bawidamek z tych cukierkowych chłopców, którzy chcą zaimponować swoją życzliwością, pokazać jak potrafi szanować kobiety. Tamten od majtek, chce sobie tylko zjechać... X koko nie odszedł z forume lapka.gif bawidamek cukierkowy chłopiec po co tak oszukiwać? WRÓCĘ TU LESZCZU DO OPORU

Gość gość
UWAŻASZ ŻE JESTEM KOBIETĄ?DOBRE.

Gość gość
DO AUTORA/KI POSTU 16.23 Ciebie głupia babo/głupi dziadu powinno się zbanować jak najgorszego trolla. Masz obsesję na punkcie kilku nicków, łazisz codziennie i rozwalasz to forum !!! Będę też łazić za tobą i pisać że jesteś chora/y psychicznie, żeby nikt się nie łapał na twoje intrygi wstrętna osobo

Gość gość
gość dziś NIE ZASPAMUJESZ PRAWDY KOKO gość dziś Czytaczko ,sorry ale tylko tu wiem że ktoś przeczyta gość dziś To nie Wawa ściąga majtusie. To ktoś inny. Wawa, to śmieszny bawidamek z tych cukierkowych chłopców, którzy chcą zaimponować swoją życzliwością, pokazać jak potrafi szanować kobiety. Tamten od majtek, chce sobie tylko zjechać... X koko nie odszedł z forume lapka.gif bawidamek cukierkowy chłopiec po co tak oszukiwać? WRÓCĘ TU LESZCZU DO OPORU

Gość gość
DO AUTORA/KI POSTU 16.38 Ciebie głupia babo/głupi dziadu powinno się zbanować jak najgorszego trolla. Masz obsesję na punkcie kilku nicków, łazisz codziennie i rozwalasz to forum !!! Będę też łazić za tobą i pisać że jesteś chora/y psychicznie, żeby nikt się nie łapał na twoje intrygi wstrętna osobo

Gość gość
gość dziś NIE ZASPAMUJESZ PRAWDY KOKO gość dziś Czytaczko ,sorry ale tylko tu wiem że ktoś przeczyta gość dziś To nie Wawa ściąga majtusie. To ktoś inny. Wawa, to śmieszny bawidamek z tych cukierkowych chłopców, którzy chcą zaimponować swoją życzliwością, pokazać jak potrafi szanować kobiety. Tamten od majtek, chce sobie tylko zjechać... X koko nie odszedł z forume lapka.gif bawidamek cukierkowy chłopiec po co tak oszukiwać? WRÓCĘ TU LESZCZU DO OPORU

Gość gość
Amstaf 2014.11.03 Koke i ja pechowiec.gif To klasyczny BAWIDAMEK który dba o poziom potu w babskich kalesonach smiech.gif Mam 77 lat On jest przy mnie jeszcze młodym chłopakiem który musi zjeść sporo beczek śledzia zanim przyprowadzi do domu jakąś biurwę godną inwestycji tzo by zamoczyć wuja i postawić butelkę wódy z ogórami kiszonymi i śledziem w gazecie

Gość gość
Wasz bawidamek pisze jako gość z kwiaciarni na temacie wirtualnie realnie. Delikatny pomruk, bestia, itd... Tu macie schowanego Koko.

Gość gość
I na takie teksty laski lecą?

Gość gość
Koko i Wawa to sie nie znają przypadkiem? :-D Juz na samym początku były podejrzenia ze Wawa to Koke i pewnie temu on zmienił styl i celowo zrobił sie nudny:-D Bo to ze Koko czesto go broni to juz nie ma zadnych wątpliwości:-D

Gość gość
:-D

Gość gość
styl pisania buahahaahahahahaahahahahahaahhaah styl pisanie buahahahahahahahahaah jak rozpoznac styl buahahahaahaha porady niedoj3banych "tetektywóf z forume"