Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzieć mu o ciąży?

Polecane posty

Gość gość

jestem w 3 miesiącu ciąży z facetem trochę starszym, nie byliśmy w związku, trochę skomplikowana sytuacja.. Skrócę. Ja od dawna wiedziałam że chcę dziecka. Nastawiałam sie na samotne macierzyństwo. Poznałam jego. Spotykaliśmy sie, łączył nas tylko seks i dobre rozmowy można powiedziec przyjazn. Wiem ze on nie chce dziecka, zawsze to mowil. W pewnym momencie nabrałam go ze zaczynam brać tableki, kupiłam niby brałam. Jestem w ciazy, on nadal sie chce spotykać. Ja szczęśliwa. Chce byc matka, tego chcialam.

Gość gość
o qrwa ale idiotka :D wiesz że zmarnowałaś życie temu dziecku? módl się żeby to nie był chłopak bo wyrośnie na pedała ;)

Gość gość
suuka, szmaata

Gość gość
Nie uważam ze zmarnowałam życie dziecku. Stać mnie na nie, niczego mu nie zabraknie, wiele jest teraz samotnych matek i wychowują swoje dzieci równie dobrze jak te z mężami.

Gość gość
Skoro bardzo chciałaś tego dziecka to gratulacje, ale myśle ze ojciec powinien wiedzieć, moze tylko tak mowil ze nie chce dzieci, moze to se zmieni jak poczuje ze jest ojcem, u mnie właśnie tak było. Zaryzykuj ;)

Facet Ci zaufał. Okłamałaś go, że zażywasz tabletki antykoncepcyjne, nawet nie jesteście razem, on nie chce dziecka. Taa, na pewno będzie zadowolony, że baba wrobiła go w dzieciaka.

Gość gość
Ja też za 2 miesiące zostane samotna matka, też podjełam decyzje o rozstaniu, ale nie dlatego,że mam taki kaprys! Bardzo bym chciała aby moje dziecko miało pełną rodzine, nie zdajesz sobie nawet sprawy jak cięzko jest znieść samotną ciążę, dopiero od niedawna w niej jesteś a najgorsze przed Tobą. Postąpiłaś egoistycznie, mogłaś zrobić sobie in Vitro a nie wrabiać faceta i jeszcze pozbawiasz go możliwości bycia ojcem. Skrzywdziłaś nie tylko dziecko, ale również ojca. Podstępnie wykożystałaś go jako dawce nasienia! I niby taka dorosła jesteś! Nie zdajesz sobie nawet sprawy jak mało dojeżałaś do macierzyństwa, Ty chcesz dziecko i koniec! nikt inny się nie liczy tylko Ty bo Ty chcesz!

Gość gość
Ale ja od niego nic nie oczekuje, nie chce alimentów i tak dalej.

Gość gość
zła kobieta z Ciebie, głupia pierXXdoloXxna sukXa! NIe dość, że się puszcze z pierwszym lepszym to jeszcze go w dzieciaka wrabia

Gość gość
dajcie jej spokoj. 50 razy napisala ze nie oczekuje pieniedzy ani zaangazowania od tego faceta.

Gość gość
Sto %, że facet dowie się o ciązy i wtedy się zacznie. Odrazu się domyśli, że to jego. A wtedy zrobi Ci taka renome,że już Cię żaden nawet nie Wyru*cha

Gość gość
Nir pierwszy lepszy. To moj drugi partner. Mamy dobre relacje, tak sie stało, ja sie cieszę on moze tez zacznie. Rozmawialiśmy kiedys o związku ale jakos odłożyliśmy to na później.

Gość gość
Autorko ile masz lat tak w ogóle?

Gość gość
Przesadziłaś dziewczynko

Gość gość
27, mam własne mieszkanie i samochód, nie mam żadnego kredytu, prowadzę własny biznes, jestem po studiach

Gość gość
studia skonczyla a glupia jak but z lewej nogi

Gość gość
Nie mów jemu o ciązy bo po co, przecież masz wszystko to po co Ci facet. Dziecku wpiszesz w papiery ojciec nieznany. Twoje dziecko będzie miało wszystko, ale gdy ktoś zapyta je o ojca powie, nie wiem kim On jest bo moja matka sama niewiedziała bo jest puszczalska niesety tak to jest odbierane. Albo możesz też powiedzieć dziecku, żę był mega draniem i zostawił Cię jak tylko zaszłaś w ciąże, nie ma to jak matka idealna.

Gość gość
Jak się dowie to będzie przerażony i to będzie koniec waszego związku. A wychowanie dziecka bez obydwojgu rodziców to nie jest taka prosta sprawa jak ci się wydaje.

Gość gość
Przecież napisała ze to seks układ, czytajcie. A ty o jakimś końcu związku piszesz.

Gość gość
A ja cie świetnie rozumiem bo chodź jestem w prawdzie w ciąży ze stałym partnerem i obydwoje tego chcieliśmy...ale sama pewnie bym tak zrobiła gdybym była w takiej sytuacji... Jednsk myśle że powinnaś mu powiedzieć ale nie że go specjalnie go wrobiaś tyko że to wpadka i że zapomniałaś czasem tabletki ale że sama wychowasz

Gość gość
No jak juz powiem to oczywiście ze wpadka ze sama byłam zaskoczona.