Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert35

Super Przekąska Zott Monte Snack

Polecane posty

Gość Robert35

Chciałbym polecić wszystkim tym, którzy jeszcze nie spróbowali przepyszną przekąskę - Monte Snack. Czekoladowy biszkopcik, orzech laskowe i mleczny krem. Nie tylko smaczny ale pożywny i bardzo sycący. Świetny jako poranny dodatek do mojej ulubionej kawy. Nie jest przesłodzony, ani zbyt gorzki - taki w sam raz. Nie jest suchy choć łatwo się kruszy, nie jest gumowy :) Idealny na przerwę międzylekcyjną, jako przekąska między posiłkami albo jako deser. Moje dzieci zakochały się w Monte Snack od pierwszego kęsa :) Polecam spróbować :)

Gość demons
Kanapki Monte Snack są bardzo dobre. Smakują zarówno dzieciom ,a i dorośli nie mogą się im oprzeć. Kanapka nie jest za słodka. To idealna przekąska na drugie śniadanie. Ciemny, delikatny biszkopt, mleczny krem połączony z nadzieniem czekoladowo-orzechowym tworzą idealną całość. Nigdy nie sądziłem że takie mleczne kanapki mogą być tak smaczne. Opinie znajomych są również pozytywne, zwłaszcza w szczególności dzieci. Mi osobiście najbardziej smakuje do kawy. Polecam wszystkim!

Gość dreamer23
Monte Snack wg. mnie jest najlepszą tego typu przekąską dostępną na rynku. Nie jest zbyt przesłodzona. Monte Snack dostarcza również niezbędnego do funkcjonowania organizmu wapnia, białka oraz witamin. Kanapka jest wilgotna, delikatny ciemny biszkopt rozpływa się w ustach, a do tego smaczne nadzienie czekoladowo-orzechowe. Znajomym i ich dzieciom do gustu przypadł delikatny, nie kruszący się biszkopt. Moje dzieci bardzo chętnie zabierają Monte Snack do szkoły, a mąż do pracy. Monte Snack jest przepyszne, polecam wszystkim.

Gość gość
Dziękujemy za zgłoszenie!

Gość Martus198888
Rowniez testowalam te kanapki, rozeszlysie bardzo szybko, chetnych do sprobowania bylo wielu. Wszyscy byli zachwyceni smakiem, dzieciaki pytaly czy moga jeszcze dostac hehe. Jestem pewna ze ta kanapka czesto bedzie czescia moich zakupow. Cala rodzina oraz znajomi rowniez zadeklarowali chec kupna. Polecam

Gość anieeek90
Monte Snack jest idealna dla małych jak i tych większych smakoszy na pewno podbije nie jedne kubki smakowe. Delikatny biszkopt z kremem czekoladowo - orzechowym tworzą fantastyczne połączenie. nadaje się fantastycznie na drugie śniadanie jak i również zastąpienie dzieciom słodkości. dla tych większych smakoszy fantastyczny deser do kawy.

Gość anieeek90
Monte Snack jest idealna dla małych jak i tych większych smakoszy na pewno podbije nie jedne kubki smakowe. Delikatny biszkopt z kremem czekoladowo - orzechowym tworzą fantastyczne połączenie. nadaje się fantastycznie na drugie śniadanie jak i również zastąpienie dzieciom słodkości. dla tych większych smakoszy fantastyczny deser do kawy.