Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze zawsze bede sama

jestem sama bo boje sie seksu

Polecane posty

pisze tutaj o tym, bo jestem anonimowa, a przed ludzmi ktorych znam wstydze sie przyznac, boje sie oceniania. W swoim zyciu byly krotkie epizody z mezczyznami, ktore szybko sie konczyly z ich strony, bo trzymalam mezczyzn na dystans, zawsze temat seksu omijalam, unikalam albo zmyslalam. Dochodzilo do momentow kiedy facet zbizal sie na tyle do mnie, ze odpychalam go, gdy chial cos wiecej niz pocalunek czy przytulenie, po czym wszystko sie konczylo bez awantur , tlumaczen z mojej str czy klotni, przyjmowalam, ze facet takiej jak ja nie chce. Boje sie zblizenia, wstydze troche tez. Czy znacie moze kobiete ktora podobnie reagowala jak ja, czy to normalne?

Gość gość
a jesteś dziewicą, ile masz lat?

Gość gość
A czego się boisz? Co strasznego jest w dotyku, pieszczotach?

Gość gość
Boję się bo mam krosty na macicy i jak ściągam majtki to każdy facet ucieka. Próbowałam się nie golić aby nie było ich widać, ale wtedy jest odpychający zapach bo szybko mi się poci sfera intymna.

Gość gość
Kobieto dorośniesz, poznasz tego jedynego i ci przejdzie.

Gość gość
to masz tak jak broken, której temat jest obok.

boje sie agresywnego partnera, bolu ... jak dochodzilo do tego ze chlopak chcial mnie rozbierac i wkladal rece pod bluzke, dotykal nizej ciala to paralizowalo mnie, uciekalam, ze czulam przyjemnosci, podekscytowania czy nie wiem czego tam jeszcze powinnam czuc przed seksem, zblizeniem, kontaktem fiz, zawsze pozostane dziewica zapewne bez chlopaka, bo zaden facet nie chce takiej kobiety jak ja

Gość gość
nawet szczeruś się odnalazł, w końcu powrócił z dalekiej podróży.

Gość gość
chcialabym znalezc takiego, ktoremu by naprawde zalezalo, zeby moje opory go nie odpychaly, zebym nie byla dla niego "nudziara, ktora nie chce mu dac"

Gość gość
ja mam to samo i 30 lat, więc już wystarczająco dorosłam a jednak to nic nie dało

Gość gość
Krosty na macicy? Serio? Macicy nie widać.

Gość gość
Macicy nie widać. x u niektórych kobiet widać

Gość gość
co wy z ta macica, to troll jakis napisal

Gość kochającamatka
zwal se gruche i nie p*****l

Gość gość
Też się kiedyś bałam, tak że nawet poszukalam sobie kiedyś faceta który nie lubił seksu, ale po tym jak chamsko mnie potraktował, olal mnie z dnia na dzień, to potem już miałam obrzydzenie do wszelkich tzw aseksualnych i innych dziwakow i jednak wole normalnego zdrowego faceta. Żaden moj facet nie byl agresywny w łóżku, krzywdy mi nie zrobił, każdy byl delikatny, pytal czy boli, jak bolalo to przestawal albo delikatniej robił. A sex to fakt jest bolesny, mnie boli caly czas nawet po dwoch latach od kiedy zaczelam to robić, na początku najgorzej, ale potem juz lepiej. Nie ma co demonizowac. Szukajcie sobie delikatnego partnera a nie ro/ochacza, ktory zalicza i tyle

Gość gość
Super, widze, ze ktos mi temat podkradl...tylko moj byl "nie lubie seksu" ;/ boze ludzie na kafeterii sa p******i, a raczej sama redakcja. jak widza ze ktos pisze w jakims temacie to robia 20 podobnych. Debile... A broken-projektu to juz nie licze...

Gość gość
seks boli?? to chyba pomocy lekarskiej musisz szukać

Gość samiec_alfa9
wiem ze zawsze bede sama Nic nie martw. Takie jak ty są potem "najgorsze". Raz zasmakują seksu to potem chcą codziennie. Musi być tylko odpowiedni partner, któremu się spodobasz nawet jakbyś miała plamy na tyłku.

Gość gość
nie moge znalezc odpowiedniego faceta.

Gość gość
Tak boli bo moj facet ma dużego czlonka, po co mam isc do lekarza, nie rozumiem? Ale on i tak jest delikatny. Jakbym trafila na jakiegos chama to roznie by moglo być.

Gość jestem sama bo boje sie seksu
Niektorzy z was nie wiedza co to jest kultura wypowiedzi.:O ... wracajac do tematu mysle ze nie poznam z twarzy, ubioru, sposobu poruszania sie czy mowienia delkatnego faceta w lozku, jak ktos z was tu napisal, zeby nie wybierac "ruuchaczy", szkoda tylko, ze nie zamiescil definicji "r****cza", jak musi wygladac facet, co mowic, zeby nim byl a jaki bedzie ten delikatny w lozku, normalnie jakis absurd. Faceci na tym forum pisza takie bzdety, ze rece opadaja. .. Ja z wlasnego doswiadczenia wiem, ze jakiegokolwiek bym nie poznala i tak straci mna zainteresowanie jesli nie bedzie z mojej str checi zblizenia, zawsze tak bylo przy kazdy facecie, zero wyjatku.

Gość gość
witaj nie wiem co ci powiedziec ja jako facet przez dlugi czas unikalem seksu... przyjdzie na to pora wazne zebys sie nie spieszyla bo mozesz spotkac nieodpowiednia osobe :)