Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na KŐRWINA głosują wyłącznie skrajni debile,młodzież gimnazjalna oraz oszołomy

Polecane posty

Gość gość

Na KŐRWINA głosują wyłącznie skrajni debile,młodzież gimnazjalna oraz oszołomy

Gość gość
to prawda

Gość gość
super, to zaglosuje! wole byc oszolomem niz zlodziejem i dewotem :)

Gość gość
Autor to skrajny debil.

Gość gość
Autor posta 22.57 jest oszołomem więc nie wie co mówi

Gość gość
Na Skórwina nikt normalny nie głosuje. Głos na niego to stracona szansa. Ten człowiek nigdy niczego w życiu nie dokonał ichyba nie dokona (staruszek i kostucha na niego czeka).

Gość gość
ciężko się nie zgodzić autorze

Gość gość
Młodzież gimnazjalna nie 18 lat głąbie kapuściany więc nie głosuje.

Gość gość
to czy JKM dokonal czy nie to mnie gufno obchodzi, ja chce żyć w Polsce tak jak ludzie żyja w Chinach gdzie w byle pipidówie wielkości jakiegoś Żyrardowa po 8h lokale sa pelne ludzi, ludzie sprzedają na ulicach, jest życie a nie jak w wawie, CIEMNA NOC :-D Tak jak jest w Chinach to w wawie jest tylko w piątki a w knajpach w Polsce 60% klientów to cudzoziemcy:-O Idźcie sie yeeebać z takim krajem do Korei północnej :-O

Gość gość
J***c komune glosuje na k***ina!

Gość gość
Ja na pewno nie chcę żyć tak jak w Chinach (ty nawet sobie nie wyobrażasz jak oni tam żyją) a już z całą pewnością nie ze Skórwinem przy władzy. Never!

Gość gość
Korwin niczego nie dokonał?! Był przez chwilę w rządzie i zobacz co zrobił. Co prawda Macierewicz spieprzył sprawę, bo bał się wszystkich ujawnić. To jest człowiek który stworzyłby warunki do tego by przywrócić WOLNOŚĆ, WŁASNOŚĆ, SPRAWIEDLIWOŚĆ. https://www.youtube.com/watch?v=foAhCqD_q1c

Gość gość
Korwin to psychol

Gość kuba3232
20:35 to co zrobił JKM było prowokacją przygotowana przez WSI, która miała na celu m.in. zmobilizowanie sejmowej agentury do obalenia rządu Olszewskiego!!! koleś najpierw poczytaj troche o kulisach tej sprawy zanim zaczniesz wklejać linki z "Nocnej Zmiany" :o Korwin to zdrajca, znacznie gorszy i bardziej niebezpieczny niz Bolek :o

Gość gość
gość dziś Ja na pewno nie chcę żyć tak jak w Chinach (ty nawet sobie nie wyobrażasz jak oni tam żyją) a już z całą pewnością nie ze Sk**winem przy władzy. Never! xx w przeciwieństwie do ciebie bylem ponad 10 lat za granicą w tym 4 miesiące na dalekim wschodzie (japonia), pracowałem z chińczykami wiec mam wiadomości z pierwszej reki. Nawet ci co siedzą na wsi żyja lepiej niz polacy dostający na reke 1280 zlotych bez szans na dorobienie ani grosza wiecej. Tam jak nie masz pracy to handlujesz na ulicy bo SIE OPLACA, stawiasz grilla na chodniku i sprzedajesz pierożki według receptury swojej babki, ZRÓB TO W POLSCE!! :-O

Gość kuba3232
20:35 cytat pod tym filmem opisuje prawdziwy obraz sytuacji: l "28.05.1992 r JKM zgłasza na polecenie WSI w pośpiechu, "na kolanie" przygotowaną w ciągu paru godzin "Uchwałę lustracyjna" która w rzeczywistości miała za zadanie : 1) zablokować przygotowywaną przez Rząd J. Olszewskiego Ustawę lustracyjną z prawdziwego zdarzenia (w uchwale JKM która i tak nikogo nie miała zlustrować i nie zlustrowała, jednak pominięto najbardziej zbrodniczą formację - WSI bo to oni byli autorami). 2) odsunąć Rząd J. Olszewskiego od władzy, bo nie chciał przedłożyć do ratyfikacji umowę przedakcesyjną, a zbliżał się ostateczny termin jej ratyfikacji. 3) Wyciszyć harmiderem spowodowanym "uchwałą" i odwołaniem Rządu RATYFIKACJĘ PRZEZ SEJM NAJBARDZIEJ ZBRODNICZEJ UMOWY ZE "WSPÓLNOTAMI EUROPEJSKIMI" - PRZEDAKCESYJNĄ m. in. NAKAZUJĄCEJ NAM LIKWIDACJĘ PRZEMYSŁU - (umowę podpisał 16.12.1991 r najwiekszy zbrodniarz - L. Balcerowicz - wg mnie bezprawnie bo już desygnowanym na Premiera był J. Olszewski i ustępujący w-ce premier nie mial prawa podpisywać tak ważnych dokumentów) RZĄD ODWOŁANO, UMOWĘ SEJM POD PRZYKRYCIEM JAZGOTU O UCHWALE JKM, RATYFIKOWAL TAK ŻE SPOŁECZEŃSTWO NIE DOWIEDZIAŁO SIĘ ANI O UMOWIE, ANI O JEJ ZAWARTOŚCI. - TO SĄ PRAWDZIWE DOKONANIA JKM. I ZA TO MAM SZNUR I DLA NIEGO! A bezmózgowego Kukiza wystawiono tak jak "bolka", jak nie JKM to Kukiz (podobnie jak w 1990 roku - kandydaci na Prezydenta - "sami swoi" - obojętnie który by nie wygrał i tak podlegałby tworzącej się GTW (wszelakiej SBcji)"

Gość gość
Swiat sie nabija z Korwina, ze oszalaly staruszek, ok, stary , glupi i piprzy byle co .ale dla Polski kompromitacja, ze go nasi wybrali do europarlamentu.

Gość gość
kuba3232 dziś to na kogo głosować?

Gość gość
Głosuj na Korwina. Te frajerzyny kłamią.

Gość kuba3232
21:22 w tym problem, że nie ma na kogo :o jedyna sensowna, przez lata budowana oddolnie i prawdziwie patriotyczna formacja to Ruch Narodowy, ale jak dzieci dali się wciagnąć w gierki kolejnego zdrajcy prawdopodobnie opłaconego przez system - Kukiza, a właśnie teraz byłaby fantastyczna okazja dla nich żeby się wypromować na antyislamskiej retoryce l tymczasowo zalecałbym głosować na PiS jako na mniejsze zło, natomiast mam nadzieję, że na następne wybory w 2019 Narodowcy się ogarną, zrobią profesjonalny program itd., bo to najlepszy wybór dla Polski :)

Gość gość
Ciekawi mnie kogo kuba3232 zaproponuje, bo ja wiem na kogo głosować. Na Korwina. Albo Brauna.

Gość gość
W europarlamencie jest wielu prawicowców, którzy mówią to samo co Korwin, np. UKIP(uk independence party), który teraz ma w uk poparcie 40%. Ale oszczercy Korwina pewnie nigdy nie oglądali nawet obrad PE, tylko tvn itp. Przygłupy, a krzyczą najgłośniej. Żal :o

Gość gość
A i wszystko jasne. Kuba za pisem. To nie ma o czym rozmawiać, gostek mąciciel.

Gość gość
Na Korwina trzeba, bo on ma realne szanse na duże poparcie, a Braun niestety nie ma :(

Gość gość
to tak jak kiedyś na palikota czy teraz na kukiza tacy co myślą że jak ktoś "fajnie" gada luzacko to pewnie z niego równy chłop ! otóż nie koniecznie :)

Gość gość
Nie patrzę kto ma szanse na duże poparcie, albo kto nie ma. Jedynie Korwin, Braun jeszcze spoko jest Marian Kowalski.

Gość gość
Marian nie startuje, Braun nie wiem czy zebrał podpisy, chyba w końcu nie, zostaje Korwin..

Gość gość
No to Korwin zostaje.

Gość gość
tak a wy debile znowu dajecie się hejtom PO wskim wkręcać :O nie głosować na darmozjadów co się chcą dostać dla kasy do koryta tylko na PIS - ci już u koryta byli a chodzi głównie o to aby niemiecka partia PO - wypierda...ła z naszej ojczyzny !