Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na KŐRWINA głosują wyłącznie skrajni debile,młodzież gimnazjalna oraz oszołomy

Polecane posty

Gość gość
Pis przez chwilę rządził i bracia Kaczyńscy zdradzili Polskę podpisując traktat lizboński. Przez podpisanie traktatu lizbońskiego Polska utraciła suwerenność. Czyli taki Schulz z UE może kazać Polsce siłą przyjąć imigrantów. Kaczyński chciał jeszcze armię europejską utworzyć, więc gdyby była taka armia to przy odmowie mogliby wkroczyć i dyktować siłą. Ale motłoch szybko zapomina. To teraz będziecie mieli i Dudę i PIS bo pewnie w większości na PiS motłoch zagłosuje. Jeszcze będziecie płakać.

Gość kuba3232
matoły :o Kuba jest za Narodowcami, jasno i wyraźnie napisałem ! Braun też jest super, ale w pojedynkę nie ma szans, to strata głosu Korwin to zdrajca i sabotażysta, a wy tego nie rozumiecie, bo zielonego pojęcia nie macie o polityce, tyle co pare haseł przypadkiem zasłyszycie w necie i myślicie, że wszystko wiecie, banda debili :o Korwin to kolejny BOLEK, niestety jest genialnie prowadzonym agentem i sam ma niebywały talent i inteligencje, od lat doskonale manipuluje ludzi, ma wręcz swoich kompletnie zaślepionych wyznawców! PiS to mniejsze zło, ale nadal zło, jednak tutaj chodzi o odsuniecie najbardziej antypolskiej formacji jaka do tej pory rządziła, znacznie gorszej od postkomunistów z SLD i zdecydowanie NIE WOLNO MARNOWAĆ GŁOSÓW!! bo może dojść do koalicji PO+PSL+SLD+Petru a wtedy naprawdę ZNAJDZIEMY SIĘ W CIEMNEJ DU/PIE 😠

Gość gość
Jeżeli Korwin to zdrajca według ciebie kuba to co w takim razie napiszesz o Kaczyńskim i podpisaniu traktatu lizbońskiego?:D No no dawaj.

Gość gość
chyba jesteś baaardzo ale to baaardzo nie poważny pisząc o tym :) może mam ci wyliczyć ile razy i w czym oraz w jaki sposób przysłużył się Polsce rząd PO wskiej mafii ? Prezydent Kaczyński, podpisując go, podjął słuszną decyzję mimo iż jest niekorzystny dla Polski .Nicejski system decyzyjny pozostaje w mocy do 31 października 2014 r., a do 31 marca 2017 r. może być przywrócony na żądanie każdego z państw !!! Było to odsunięcie wejścia w życia traktatu lizbońskiego o 10 lat, czyli o dwie i pół kadencji parlamentu! w momencie podpisywania traktatu lizbońskiego więc było pewne, że w tym kształcie nie wejdzie on w życie.opóźnianie przez Lecha Kaczyńskiego (jako jedynego!) podpisania Traktatu Lizbońskiego było wielką lekcją demokracji dla mocarstw unijnych i wówczas Lech Kaczyński pokazał jak należy w Unii postępować wobec słabszych aby Unia w ogóle miała sens.

Gość gość
PiS to mniejsze zło, ale nadal zło, jednak tutaj chodzi o odsuniecie najbardziej antypolskiej formacji jaka do tej pory rządziła, znacznie gorszej od postkomunistów z SLD i zdecydowanie NIE WOLNO MARNOWAĆ GŁOSÓW!! bo może dojść do koalicji PO+PSL+SLD+Petru a wtedy naprawdę ZNAJDZIEMY SIĘ W CIEMNEJ DU/PIE zly.gif xxx tez tym debilom to tłumaczę ale jak widać grochem o ścianę a może to hejtowe PO wskie ścierwa trzęsą portkami bo ich koniec już bliziutki !

Gość gość
Aha jest niekorzystny dla Polski, ale decyzję słuszną podjął.:D No no, czego to nie można wmówić niewolnikowi.

Gość gość
A KORWIN to dobro, więc po co na mniejsze zło głosować? Puknij się w głowę.

Gość kuba3232
w sprawie Traktatu Lizbońskiego również zalecam zapoznanie się z kulisami sprawy, bo też widzę pojęcie macie tak samo mierne jak o kulisach Nocnej Zmiany a zabieracie sie za politykowanie :o l jak się Traktat nie podoba, to w pierwszej kolejności proszę mieć pretensje do Sejmu RP, który go ratyfikował 1 kwietnia 2008 (PO-PSL), a także do tych którzy w referendum głosowali za wejściem do eurokołchozu - to są główni winowajcy całej obecnej sytuacji i utraty suwerenności na rzecz UE

Gość gość
To przecież cały czas piszę że PO i PiS to tak naprawdę to samo. PO i PiS na spółkę przyczynili się do traktatu. Teraz z PO do PISU przechodzą i odwrotnie. Także wiesz. Kit to pszczołom. 🖐️ Korwinowi daj szansę kuba, nie bój się wolności niewolniku, zobaczysz, że na początku może i trudniej ale później będzie wreszcie NORMALNIE. :)

Gość gość
żaden k***in żadne inne jemu podobne bure szare i nijakie tym tylko o dobre zarobki a potem emerytury chodzi

Gość gość
Trzeba na Korwina głosować, bo wyłącznie tak można powstrzymać islamizację! :o Gospodarczo też koleś bardzo ogarnęty, dużo bardziej od innych :) No i wygląda najbardziej wiarygodnie ze wszystkich;)

Gość gość
gość dziś akurat Korwin nie pobiera emerytury. A należy mu się. Więc nie oczerniaj bezpodstawnie.

Gość gość
Korwin jest bogaty, a emerytury nie chce, bo woli pracować. Człowiek honorowy bardzo.

Gość kuba3232
22:16 nie dociera do ciebie, że Korwin to sabotażysta?? obserwuje go od 15 lat, a nawet głosowałem na niego 10 i 15 lat temu (mimo, że nigdy nie wzbudzał we mnie sympatii), ale wtedy nie interesowałem się polityką i tak jak ty miałem klapy na oczach :) jednak miarka się przebrała w połowie 2010 roku, kiedy krótko po Smoleńsku zaczął bardzo zdecydowanie i BEZPODSTAWNIE bronić wersji MAK o "zwykłym wypadku", co od razu uznał za oczywistą oczywistość :) wtedy definitywnie klapki mi spadły widać tobie jeszcze nie, ale trzymam kciuki!! :D

Gość gość
Woli pracować? Po prostu walczy w imię idei takich jak wolność, własność, sprawiedliwość. I nie odpuszcza tłumacząc że czas emerytury. Komuchom nie odpuści. Ale ślepcy i niewolnicy widzą w nim wroga.

Gość gość
Nie ma żadnego powodu żeby głosować na sk***ina. On nie dokonał absolutnie niczego. Zero! Odkąd go obserwuję nie mogę mu przypisać ani jednego dobrego zdarzenia. Stracony czas ale za to pyskuje za dziesięciu.

Gość kuba3232
ślepcy i niewolnicy widzą w nim guru, mesjasza i zbawiciela tymczasem to zwykła ruska ku/rew :D

Gość gość
kuba3232 dziś tak myślałem że jesteś paranoik. Też uważam że był to błąd pilotów, a nie żaden zamach. Chociaż wykluczyć niczego nie można.

Gość gość
Paranoik rusofob.

Gość gość
no to się jeszcze przekonacie niedowiarki :)

Gość kuba3232
22:31 własnie o to chodzi!!!!!!! NICZEGO NIE MOŻNA WYKLUCZYĆ!! a Korwin wersję zamachu wykluczył od razu w pierwszych dniach!!! rozumiesz już, czy jeszcze nie?? :D

Gość kuba3232
do wyznawców Korwina miałbym wiele pytań, ale zadam może jeszcze tylko jedno, na początek kilka cytatów: l "Wolałbym, żeby moja córka trafiła w ręce pedofila, który po pupie pogłaszcze, niż poszła na lekcję edukacji seksualnej, bo to zabija erotyzm" l "Gdyby pan się znał na kobietach, to by pan wiedział, że zawsze się troszeczkę gwałci (…) Kobiety zawsze udają, że pewien opór stawiają." l "Kobieta przesiąka poglądami człowieka, z którym sypia. Ostatecznie (Natura czy Bóg – nie będziemy się spierać) nie po to tak skonstruował mężczyzn, by setki tysięcy plemników się marnowały; wnikają one w ciało kobiety i przerabiają ją na obraz i podobieństwo mężczyzny, do którego ona należy" l NAPRAWDĘ CHCECIE GŁOSOWAĆ NA TYPA, KTÓRY WYGADUJE TAKIE DEBILIZMY?? :D:D:D i po co on to w ogóle robi?? właśnie po to, żeby dać gotowy materiał do robienia z niego oszołoma, ale to nie są wymysły mediów, to celowe metodyczne działanie UBECKIEJ AGENTURY jaką jest Korwin, to są ich metody :)

Gość gość
Tylko Korwin od początku był przeciw islamizacji, zbierał podpisy pod petycją, chodził na protesty, oplakatowywał miasto, edukował. Trzeba na Korwina głosować, bo wyłącznie tak można powstrzymać islamizację! :o Gospodarczo też koleś bardzo ogarnęty, dużo bardziej od innych :)

Gość kuba3232
powtarzasz to jak mantrę, ale faktów nie zakrzyczysz :)

Gość gość
No a co on właściwie dokonał? Zero! Niczego w życiu nie osiągnął oprócz otumaniania ludzi. On nie zrobił niczego dobrego dla nikogo. Morde drze i tyle. A pożytku z tego nie ma, nie było i nigdy nie będzie. Ja w każdym razie nigdy na niego nie będę głosowała. Nie zasłużył na to.

Gość gość
kuba3232 dziś tym pierwszym co zacytowałeś, Korwin uświadamia że erotyzm jest bardzo ważny. Wiesz co to jest erotyzm? A na takiej lekcji jak edukacja seksualna, nauczycielka albo nauczyciel pokaże narządy rozrodcze na tablicach dzieciakowi, wytłumaczy mechanicznie, niektórzy to pewnie sztucznym fiutem jeszcze zaczną machać i tłumaczyć do czego to, tak że właśnie erotyzm zostanie pogrzebany.:( Drugi cytat odnosi się do tego że to mężczyzna zdobywa kobietę, musi przełamywać opór czyli jakby nie było lekko gwałcić( np. jest takie określenie jak pogwałcenie prawa),a kobieta lubi być zdobywana, czyli trochę udaje ten opór i och brutalu jaka ja bezbronna i och twoje dłonie chyba chwycą mnie i docisną do ściany, och, nie rób mi tego, jaka ja nieszczęśliwa, nie, nie mogę się poddać, och, muszę walczyć brutalu. :D:D:D:D:D:D:D:D sztampa, ale rozumiesz już Kuba?:D Co do ostatniego cytatu, to widzisz, podobno naukowcy teraz potwierdzają że plemniki jakoś tam oddziałują na DNA kobiety czy coś w ten deseń. Chociaż jak dla mnie to absurdalne, ale podobno rzeczywiście dochodzą do tego w badaniach, więc dziewczyny, lepiej się nie puszczać. Przynajmniej nie z byle kim.:P Dobrze Kuba, a teraz wypisz inne wypowiedzi Korwina, bo wiele mądrego ma ten człowiek do powiedzenia np. w kwestiach gospodarki, sprawiedliwości, wolności, własności . Niewolnicy, wy naprawdę nie robicie mu łaski że zagłosujecie na niego. To sami sobie krzywdę robicie w istocie. Najgorzej że ludzie wolni też przez was tracą. Dlatego ustrój demokratyczny to największe g****o w jakie wdepnęła ludzkość, coś mi się wydaje. 🖐️

Gość kuba3232
ale ty mi nie tlumacz o co jemu chodziło, bo mi to zwisa chodzi o to, że Kór/win pier/doli głupoty i jest odbierany jako oszołom sam jest temu winny, a nie media jak zwykło się mówić tylko że on to robi celowo z premedytacją bo jest agentem, który ma skupiać na sobie wolnościowy elektorat i kompromitować całe środowisko właśnie takimi debilnymi wyskokami zrozum wreszcie