Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kogo głosujecie w wyborach?

Polecane posty

Gość gość

Proszę tylko o nazwę wybranej przez Was partii i nie pisanie 10 postów. Dzięki. Ja się waham pomiędzy Kukizem a Korwinem. Jednak skłaniam się ku Kukizowi.

Gość gość
jeszcze nie wiem, Kukiz albo Korwin, na PIS na pewno nie zaglosuje bo nie ufam Kaczynskiemu, w moim mieście jest taka posłanka znana pisiorzyca i to pomylona kobieta, nie chce by tacy ludzie byli w sejmie

Gość gość
Nowoczesna Pl, bo chcą znieść senat, przywileje mundurowych i związkowców.

Gość gość
Nowoczesana to tratwa PO.Nie ma lubię nie lubię. Glosowanie Na PiS to patriotyczny obowiązek

Gość gość
Nowoczesna ma fajny program i nie jest żadną tratwą.

Gość gość
nowoczesna to przecież PO !! głosuje na Pis

Gość gość
Nowoczesna która tyle co powstała a miała już sondaże ? Ha ha ha ha

Gość gość
na k***ina

Gość gość
Ja na Kor‪wina głosowałem w 2011 r i wynik był REWELACYJNY, nawet 2% nie miał :O teraz myślałem o Ruchu Narodowym, ale nie, tym razem głosuje na PiS, po to aby przegonił PO-wską, złodziejską sitwe głosy na inne partie mijają się z celem, bo niestety inne partie nie mają aż tak dużego elektoratu.

Gość gość
gość dziś Ja na Kor‪wina głosowałem w 2011 r i wynik był REWELACYJNY, nawet 2% nie miał pechowiec.gif teraz myślałem o Ruchu Narodowym, ale nie, tym razem głosuje na PiS, po to aby przegonił PO-wską, złodziejską sitwe głosy na inne partie mijają się z celem, bo niestety inne partie nie mają aż tak dużego xx glosuje na Korwina i robie zdjęcie listy z dowodem osobistym - a to dlatego że za kilka lat chce podetknąć te foto każdemy pod nos jak Polska bedzie bankrutem i ludzie bedą grzebać po śmietnikach:classic_cool: To ile bedzie miał Korwin % jest dla mnie nieważne, ważne foto:classic_cool:

Gość gość
Na Korwina. Tylko jemu można ufać ws. imigrantów i gospodarki. A poparcia mu znacznie wzrosło przez ostatnie lata! Wg sondaży ma 10%, a zwykle mu dawali 0,1%, więc szanse ma duże.

Gość dudka68
KORWIN

Gość gość
OmG, Matołki jesteście, czy logiki wam brakuje! Tylko głosowanie na PiS przegoni PO tam gdzie pieprz rośnie! Jeśli będziecie głosować na inną partię, dajecie niemal pewną szanse, że wygra PO! Tylko wszyscy na jedna partię PiS, wtedy wygrywamy pewniakiem. A jeżeli będzie część za PiS, część za Korwin, część na o zgrozo(!) partię Petru notabene, która w razie wygranej na 100% zawrze koalicję z PO, to głosy jedności się rozpłyną po innych partiach i PO ma wtedy największe szanse. Myśl, myśl, myśl zanim zagłosujesz!

Gość gość
matołki aż żal to czytać chcecie nadal w tym syfie żyć jaki zgotowała nam PO ??? gosujcie na PiS ludzie !!!!!! bo już mnie szlag trafia od tłumaczenia głupolom wszystkiego od początku !

Gość gość
Ja glosuje na partię KORWIN. Nie nedzie żadnych 2%, ludzie sie obudzili. Nawet w tych pozal sie boze "sondazach" KORWIN ma 7% :) wiec spokojnie będzie ponad 10. Byl tez sondaz przeprowadzany wsrod przedsiebiorcow 1.miejsce pis drugie Korwin jak znajde linka to wkleje:). Ludzie nie dajcie sie nabrac na kukiza, on jest podstawiony przez PO, sam nie wie czego chce, nie ma zadnego programu. Wszedl w politykę w tym roku, a k***in juz jest 25 lat, nigdy nie podniosl reki za jakakolwiek szkodliwa ustawa dla Polski, nigdy nie zmienil swoich pogladow. Nie dajcie sie nabrac zbierzmy sily. Tylko KORWIN!!!

Gość gość
Sam sobie głosuj na PiS:o oni juz byli i co pokazali? Syf. Mniejszy niz PO ale syf. Ja nie rozumiem czy ludzie sa debilami? W kolko i to samo pis po pis po pis po :D a w Polsce co raz gorzej:/ dajmy szanse komus kto jej jeszcze nie nie mial a nie komus kto juz ja ZMARNOWAŁ!!!

Gość gość
gość dziś matołki aż żal to czytać chcecie nadal w tym syfie żyć jaki zgotowała nam PO ??? gosujcie na PiS ludzie !!!!!! bo już mnie szlag trafia od tłumaczenia głupolom wszystkiego od początku ! xx głosowaliśmy już na PiS i co zrobił? NIC!!! Te 2 lata zostały KONCERTOWO przeyebane gospodarczo i politycznie i zwalanie winy na koalicjantów nie da sie wytłumaczyć, jesteśmy jedynym krajem postkomunistycznym w którym nie zrobiono lustracji, biurokracja niszczy gospodarke, podatki, zusy etc doją kase z obywatela i tak bylo za PiS i jest za PO:-O Glosuj tylko KORWIN żeby sie nie wstydzić za kilka lat:classic_cool:

Gość gość
Brak słów! Korwin nigdy w życiu nie zdobędzie tyle głosów, aby pokonać większe partie. Wtedy może Pisowi przez was zabraknąć głosów i 8 lat peowskich robienia ludzi w balona przedłuży się na następne 4 lata. Tylko wszyscy na jedną partię, w tym wypadku na PiS.

Gość gość
DO TEJ/TEGO od MATOŁKÓW. Nie chcę PO ale tylko dureń wierzy, że z PISem będzie lepiej. Kaczyński nienawidzi Putina. Obwinia Rosję o katastrofę smoleńską. Zacznie zaraz burdy o zwrot wraku, zacznie drążyć sprawę, antagonizować nasze i tak już napięte stosunki z Rosją. Jak wygra PIS to skończymy jak Ukraina!!!!

Gość gość
gość dziś Brak słów! Korwin nigdy w życiu nie zdobędzie tyle głosów, aby pokonać większe partie. Wtedy może Pisowi przez was zabraknąć głosów i 8 lat peowskich robienia ludzi w balona przedłuży się na następne 4 lata. Tylko wszyscy na jedną partię, w tym wypadku na PiS xx g****o mnie obchodzi ile Korwin zbierze głosów, Polska i tak zbankrutuje a ja z czystym sumieniem bede mól pokazać że nie glosowalem NA BANKRUCTWO:classic_cool: Nie wierze pisiorom ani platfusom za psi grosz:-O

Gość gość
gość dziś Brak słów! Korwin nigdy w życiu nie zdobędzie tyle głosów, aby pokonać większe partie. Wtedy może Pisowi przez was zabraknąć głosów i 8 lat peowskich robienia ludzi w balona przedłuży się na następne 4 lata. Tylko wszyscy na jedną partię, w tym wypadku na PiS. Xxxxx Owszem nie zdobedzie, dzieki Tobie i innym podobnie myslacym:D Wiesz skad sie biora glosy na pis? Bo ktos nie chce dopuscic po do rzadow, a wiesz skad sie biora glosy na po? Z nienawisci do pisu. Wy nie wybieracie tego, kogo CHCECIE, wybieracie z nienawisci. Pis juz zapowiedzial, ze nie zawetuje ustawy o przyjeciu imigrantow. Czy ty chcesz miec Islam w polsce? Ja nie chce, a ze tylko Korwin cos robi w tej sprawie, ja glosuje na niego. Nie bede glosowola na zlodziei, ty chcesz glosuj i podobnie jak gosc zrobie zdjecie zeby sie pozniej nie wstydzic:o A wlasnie dzieki temu, ze krowin jest przeciw uchodzcom ma co raz wieksze poparcie i wejdzie do sejmu:) wiec nie p********e o 2% i ze nie ma szans!!

Gość gość
OmG, Matołki jesteście, czy logiki wam brakuje! Tylko głosowanie na PiS przegoni PO tam gdzie pieprz rośnie! Jeśli będziecie głosować na inną partię, dajecie niemal pewną szanse, że wygra PO! Tylko wszyscy na jedna partię PiS, wtedy wygrywamy pewniakiem. A jeżeli będzie część za PiS, część za Korwin, część na o zgrozo(!) partię Petru notabene, która w razie wygranej na 100% zawrze koalicję z PO, to głosy jedności się rozpłyną po innych partiach i PO ma wtedy największe szanse. Myśl, myśl, myśl zanim zagłosujesz! Xxxxx Piertoli mnie twoje glosowanie, zeby nie dopuscic PO. Dojdzie pis i co? Gowno:D jak kiedyś. Ja glosuje na partie ktora chce cos zmienic. A przede wszystkim na partie, ktora NIE WPUSCI tu tych pozal sie Boże "uchodzcow" a Ty glosuj na pisiorow:D Sobieski sie w grobie przewraca jacy wy glupi jesteście!!!

Gość gość
Przez takich matołków właśnie będzie w rządzie partia, której wszyscy mają dość!!! Ręce opadają, jak można kopać dołki pod sobą! Dopóki PO nie wyeliminujemy, wciąż ma szanse, a tylko PiS może ich położyć na łopatki i nie żaden Korwin, który uzyska max 15% głosów i w ogóle nie przejdzie dalej!

Gość gość
Na wybory pójdę, ale nie będę głosować "na" tylko przeciw PiSowi

Gość gość
Korwinowi wystarczy 5% zeby wejsc do sejmu debilu

Gość gość
Bo TYLKO głosując na PiS, nie będzie PO, a to już będzie bardzo dużo! Nie mam pewności, że na Korwina będą wszyscy głosować. Nie wiem, co z samotnymi matkami, nie wiem, co z sierotami, nie wiem co z ludźmi chorymi, czy po wpadkach, do tego Króla nam nie potrzeba, bo to świadczy o Korwinie, że wszystko bierze trochę pod siebie, to są koszty nie przeskoczenia, a ludzie co będą poddanymi króla?! Żenada!

Gość gość
Debilem to jesteś ty i ja cię nie wyzywam! Co z tego, że będzie miał te 5%, jak nie o to w tym chodzi, tylko chodzi o partię rządzącą, a nie o to czy Korwin wejdzie do sejmu czy nie! Ważne która partia będzie rządząca, wiodąca!