Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kogo głosujecie w wyborach?

Polecane posty

Gość gość
Proponuje najpierw wrocic sie do podstawowki i nauczyć ortografii;). Nie, nie glosuje na PO ani na Pis nie glosuje przeciw komus tylko na kogos. I chuj mnie obchodzi wasze zdanie pozdrawiam

Gość gość
Dzieki takim osobom jak gosc dzisiaj 11.56. Zadna partia nie będzie miala szansy wyciagnac nas z tego dna. Dla was istnieje tylko zlodziejskie PO i mniej zlodziejski Pis :)

Gość gość
Na PO . Nic mi nie ukradła.

Gość gość
na ONR lub KorWin

Gość gość
Tylko PiS może wygrać z PO za którym sa ukradzione media publiczne i telewizje wiadomo czyje .Żadne k***iny i kukizy.To zmarnowane głosy

Gość gość
Na PO. Wiem - świeci nie są, ale dla mnie za PiSu bylo gorzej i nie chce powtórki z rozrywki i rozdawania kasy komu popadnie niewiadomo skąd. Kukiza nawet nie będę komentować, Korwin jest dla mnie niestabilnym emocjonalnie wariatem o zdecydowanie zbyt szowinistycznych poglądach abym jako kobieta mogla na niego głosować. Najbliżej mi do programu PO i to powód dla którego nie zagłosuję na inną partię skoro nie zgadzam się z jej poglądami i programem.

Gość gość
Ani Kukiz ani Korwin, jeden z nich to cham jakich malo, obraza kobiety oraz ogolnie ludzi innych ktorzy maja odmienne poglady od niego, zachowuje sie jak dzicz i malpa w zoo i ma zerowa kulture osobista a drugi znowu kompletnie nie zna sie na polityce i startuje w wyborach tylko dlatego zeby zamanifestowac to ze nie podoba mu sie obecy rzad i to co sie dzieje w Pl - sam tak przeciez powiedzial. Wiec jak wygra to i tak nic nie zmieni i nie poradzi sobie bo nie ma wiedzy, i jest tylko zwyklym polakiem jak wszyscy szarzy obywatele. I oni wedlug was maja rzadzic i reprezentowac Polske? :( Ja glosuje na Nowoczesna Pl- bo Petru zna sie na rzeczy, nie obiecuje niewiadomo czego jak pis czy po i wydaje sie byc chyba najbardziej kompetentym kandydatem z jakas nowa wizja i ogolnym pojeciem jak to wszystko funkcjonuje i jak zrobic zeby bylo choc troche lepiej. I do tego jest przystojny ;)

Gość gość
PO albo Nowoczesna

Gość gość
Ha ha ha ha ha ha piszą ze na PO lub Nowouczesana ludzie mieszkajacy w blokach.Tyrajacy za 1500 zl.Ludzie z których nabijala sie vicepremier z PO ze tylko idiota może pracowac za 3000 tys . Ludzie którzy kolację w cenie swojej pensji nigdy w życiu nie zjedzą. Matoly i debile

Gość gość
tylko PiS !!!!!!!! chcę aby polska uwolniła się od Unii ! zdegenerowanego zachodu chcę aby PO mafia która nas w to góffno wkopała skończyła za kratami ! Chcę aby Polacy mogli mieszkać i pracować w Polsce godnie żyjąc ! Nie chcę oglądać żadnych dzikusów z Syrii czy Afryki w naszej ojczyźnie ! To zagwarantuje mi tylko wybór PiS - u !!!!

Gość kuba3232
tymczasowo na PIS wolałbym głosować na Ruch Narodowy, ale dali sie omotać Kukizowi :o

Gość gość
Na PO ;)

Gość gość
Na PO ? Posluchaj co mówiła vicepremier z PO Bienkowska o takich jak ty :-)