Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kogo głosujecie w wyborach?

Polecane posty

Gość gość
Ale wlasnie o to chodzi zeby ludzie twojego pokroju zobaczyli ze KORWIN idzie w gore i nastepne wybory sa nasze:) o ile wczesniej Polacy (łącznie z toba) nie wyjda na ulicy w sprawie przyjaciol z Afryki i azji:)

Gość gość
Nie potrzeba nam króla potrzeba nam pis i po ktore doprowadzaja nasz kraj do bankructwa:D

Gość gość
W zwiazku z zaistniala sytuacja, jaka sa naplywajacy do Europy "uchodzcy" tylko KORWIN moze uchronic Polske.

Gość gość
wszystko jest lepsze od PiS

Gość gość
Koniec rzadow po pis psl sld!!! Ja glosuje na partie KORWIN:)

Gość gość
To se głosuj!

Gość gość
Petru to PO v2.0 -podpucha dla młodych frajerów co nie wiedza co to jest Balcerowicz guru pana Petru ! Kukiz -dobry start ale ostatnio dziwni ludzie go otaczają podobno z PO i od Palikota czyli wiadomo co sie kroi . Korwin -akurat obok ma młodych z pomysłami lae sam jest fanatykiem i dogmatykiem no i stary . Tak że ci "antysystemowi" co was tak napalają to nie taki mód jak sie wydaje .

Gość gość
Ja zagłosuję na Platformę Obywatelską, tak samo jak w 2007 i 2011 roku.

Gość gość
Bo TYLKO głosując na PiS, nie będzie PO x Dokładnie tak. Dlatego też głosowałem na Dudę w maju, mimo że bliższy mojemu sercu był Marian Kowalski, Grzesio Braun czy nawet Kukiz. Ale wiedziałem że głos oddany na nich będzie głosem zmarnowanym i się nie pomyliłem. Jedynie Kukiz się wybił, ale jego wynik to zapewne efekt tego że wiele młodych znało go ze sceny muzycznej i stąd głosy na niego, jako kogoś nowego, niby spoza układu. Co do Kor‪wina to cóż, dla mnie mimo wszystko jest jakiś niestabilny, ile on już tych partii pozakładał i osierocił? No i gość ma coś takiego że kręci dobrze, bardzo dobrze, rok, dwa, trzy, aż nagle pieprznie taką gafę że i ludziom jemu przychylnym witki opadają. PiS musi dojść do władzy aby wypieprzył i posprzątał po PO. Jak PiS będzie odwalał manianę to spokojna głowa, naród ich pogoni. a sraty-pierdaty, że PiS już był i nic nie zrobił to PO-wskie szczujnie mogą sobie w du‪psko wsunąć.

Gość gość
Co za ograniczone matoly ! Rządy PiS to byl najlepszy okres w ciągu ostatnich 25 lat.Rzadzili tylko niecałe 2 lata i to musieli męczyć sie z Giertychem i Lepperem.A mimo to byl to dobry czas.Bezrobocie bylo mniejsze.Polska nie była tak zadluzona.Obnizyli jako jedyni do tej pory ZUS i podatki. Pobudzili konsumcje .Budownictwo nigdy nie bylo tak duże. Zaczęli skutecznie walkę z korupcją. Kto ma rozum glosuje dziś na PiS.

Gość gość
No chyba nie piszesz tego o mnie ;-) x Zaczęli skutecznie walkę z korupcją. x i za to ich zniszczyli PR-owo w mediach ta swołocz co ma media w garści, gdy im się przy doopach palić zaczęło, uruchomiła swoich Michników, Lisów, Olejników i inne szczury i na wielu płaszczyznach, począwszy od stricte informacyjnej dziennikarskiej, skończywszy na satyrycznej, gdzie Pedał Wojewódzki nabijał się że jest uczulony na PiS. a tacy młodzi, co mają wywalone na tyrki w sejmie, bo ich nudzą, a oglądają tego pożal się Boże idola, kodują sobie w łebkach że ten PiS jest zły i tak się to kręciło.

Gość gość
Korwin nigdy nie przebije się większością głosów, a przynajmniej nie teraz! Teraz jest niezbędne posunięcie, aby głosować tak, aby nie wygrało PO, czyli na PiS, bo tylko wtedy mamy pewność, że ich już nie będzie. Ważne jest głosowanie na partię rządzącą, a nie na kogoś, kto ma słabe szanse, bo to głos stracony i ryzykowny. Jak przegra PO, to w następnych wyborach można stawiać na JKM, ale nie teraz! Teraz tylko PiS, to partia mająca zdolność polityczną pokonania PO i nikt inny niestety!

Gość gość
kto ma rozum to umie liczyć a jak policzy nasze obecne i przyszle dlugi to wie że bankructwo tuż tuż :-O Dlatego radze tym glosującym na POPIS żeby porobili zdjęcia w czasie glosowania (lista + dowód osobisty) i zobaczymy za kilka lat czy tak ochoczo będziecie sie chwalili WASZYM ROZUMKIEM :-D

Gość gość
KORWIN albo SZCZĘŚĆ BOŻE Grzegorza Brauna

Gość gość
Kto zagłosuje na JKM, wygra PO. Poroniony pomysł!

Gość gość
gość dziś ale głupio myślisz. Poza tym PO i Pis to w gruncie rzeczy to samo.

Gość Magnum44
Ja też głosuję na Korwina i za moment otwieram flachę.

Gość gość
Zobaczymy, kto głupio myśli!

Gość gość
cd postu z dziś zresztą nie tylko młodzi :O duży przekrój społeczeństwa wiele się nie interesuje polityką, a jak przychodzi co do czego to sugerują się opiniami tzw. celebrytów. przy okazji wyborów w maju miałem okazje śledzić tu na kafe różne dyskusje i dziewczyna, która zawsze mi imponowała swoją życiowością, z którą tu pisywałam pare lat, walnęła że głosuje na Komora, gdy wciągnąłem ją w dialog to odparła że nie ufa Dudzie to za nim jest Kaczor a jego nie lubi. Luz, nie każdy każdego musi lubić, ale pociągnąłem troche za język, wrzuciłem swoje argumenty i odpowiedź była taka że ona w sumie to politykę ma gdzieś, nie zna się, nie interesuje się, a partii kaczorów nie lubi bo po prostu tak, bo w tv jest że to kłótliwe pieniacze itp...

Gość gość
To zobaczycie co wam urządzi Pis jeżeli wejdzie w koalicję z PO. Chyba że w koalicję wejdzie z KORWINEM to może coś lepszego wyniknie.

Gość gość
gość dziś Zobaczymy, kto głupio myśli! xx koniecznie zrób fotke z glosowania i od razu wklej na fejsie żeby za jakis czas wszyscy wiedzieli kto jest odpowiedzialny za to gufwno które nas czeka :)

Gość gość
Na KORWINA dużo ludzi zagłosuje. Wtedy pewnie wejdze w koalicję z PISEM i będzie ich trzymał za mordę w sprawie imigrantów i podatków ;)

Gość gość
I wlasnie tak ma byc koalicja PiS KORWIN a Po WON!!!!

Gość gość
A po co koalicja Korwin i PiS ? Lepiej żeby PiS miał większość i sami rządzili

tylko pis, platforma unijna dba o unie a dlaczego bo powstała z pieniedzy uni a dokładnie merkel a sam załozyciel przyznał sie ze jest masonem a masoni sa wszędzie w rządach innych panst i takze sa rozłamy rosja jest masoneria rytu francuskiego a unia rytu szkockiego

Gość gość
Pis juz byl i c***a zmienili!!

Gość gość
pis przez 2 lata wiencej zrobił niż platforma przez 8 lat ma na koncie same afery i nie spełnione obietnice zadnych nie spełnił w przeciwienstwie do pis ktury obiecał i zaczoł budowac mieszkania i zamroził ceny materiałów budowlanych wybódował tylko 2 miliony mieszkan miało byc 3 ale pis miał honor w przeciwienstwie do tuska i odał władze platformie ktura oszukała społeczenstwo wmawiajac panstwo policyjne a faktycznie to łapał aferzystów i likwidował korupcje

Gość gość
bo gdzie sa najdrosze drogi w polsce dzieki korupcji i łapówkom po owocach poznac ludzi to juz jezus muwił 2 tys lat temu a platforma wprowadzi podatek 30% dla singli i 10% dla małzenst podatek od deszczu głosujac na inne partie niz pis głosujesz na platforme ktura moze wygrac