Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Waszym zdaniem facet z klasą pokazuje na FB swoją eks obecnej dziewczynie?

Polecane posty

Gość gość

Tak, żeby ona mogła ją śledzić i porównywać się z nią? Dodam, że ta eks dziewczyna jest młodsza, szczuplejsza i atrakcyjniejsza od jego obecnej, jest też szczęśliwa z nowy partnerem zaręczona. Czy to nie jest pewnego rodzaju znęcanie się nad obecną dziewczyną?

Gość gość
raczej niedelikatna sugestia, że masz się stać taka jak ona, nabawić kompleksów i cholera wie co jeszcze. W sumie tak, to znęcanie

Gość gość
Jest bezsensowne jeśli sama nie chciałaś jej zobaczyć.

Gość gość
Dodam jeszcze, że nazywa ją tym samym zdrobnieniem co eks dziewczynę... Ta sytuacja dotyczy mojej koleżanki, jak mi o tym powiedziała, też uznałam to za chore, ale nie chcę się wtrącać w ich związek. Powiedziałam jej tylko, że moim zdaniem zasługuje na kogoś, kto będzie ją kochał i traktował normalnie, ale niech robi co zechce.

Gość gość
Facet jest zjebem :o

Gość gość
Pewnie kop w dupsko od eks boli go tak bardzo, że musi wyżyć sie na nowej partnerce. Typowa emocjonalna kaleka.

Gość
zawsze trafiałam niestety na takich facetów...:O jak na złość bo jestem strasznym zazdrośnikiem...:D dla mnie to rzeczywiście w pewnym rodzaju znęcanie się bo we mnie wszystko się gotowało i było mi naprawdę przykro, ale udawałam że mnie to nie rusza...:O ale pózniej jak wybuchłam i powiedziałam co o tym myśle to już praktycznie nie było głupich gadek...;)

Gość Masaccia
To jest burzenie związku przy budowie po huja to robić?

Gość gość
Ta kolezanka twoja to musi być baaaardzo zdesperowana, że z nim jest. On pokazuje, że ta eks jest ładna, atrakcyjniejsza od niej, że ciągle o niej myśli i jak ktoś wyżej napisał, żeby starała się ją doścignąć. A jeśli dziewczyna jest pośledniejszej urody, to wrabia ją w kompleksy, które zresztą pewnie już miała, bo inaczej nie związałaby się z takim bubkiem.

Gość gość
Ta koleżanka niestety raczej się z nim nie rozstanie, długo była sama, jest już po trzydziestce i uważa, że na nikogo innego nie ma szans. Smutne to ale co zrobić. Czy można jej jakoś pomóc?

Gość gość
Ten facet to idiota, wspólczuje koleżance :o

Gość gość
Czemu ona jest z takim debilem? Bardzo brzydka jest czy co?

Gość gość
Szkoda Twojej koleżanki. Czy ona nie może powiedzieć wprost, konkretnie bez histerii i ryku - pokazując mi to dajesz mi do zrozumienia, że Ci się nie podobam, więc po co ze mną jesteś? Proste niezbyt długie i bez emocjonalnej przesady. Co? Książę się obrazi? :P

Gość gość
Wg mnie w pokazaniu nie ma nic złego, jedno foto i żadnych analiz. Ale raczej jak to wychodzi po prostu z rozmowy i partner wyrazi chęć zobaczenia. Może tak to wyglądało? Przecież to, że spotykaliśmy się z kimś "atrakcyjniejszym" nie oznacza, że obecny partner jest do d**y - nikt nikogo nie zmusza by był z "brzydszą" (może mu się bardziej podoba, jest po prostu lepszą partnerką).

Gość gość
Nie pokazał jej foty, tylko konto tamtej na FB. Od tego czasu moja koleżanka non stop ją śledzi, porównuje się itp. Uważam, że to chore :o Jeszcze wkręcał ją w głupie akcje pokazywania, jak to bardzo się kochają, bo myślał, że tamtej będzie przykro. Nie wiedział wtedy, że eks od dawna jest w nowym związku.

Gość gość
a w du/pie bym miała ex du/pe teraz ten gość jest z nią,i niech się na tym skupi a nie na jakiś pierole/tach

Gość Heniuś
To nie jest chore, tylko ona jest babą na 100% a facet ma tak pożądaną przez takie baby "k(l)asę". Przecież 99% bab takiego właśnie zachowania od facetów oczekuje: zabiegactwa. A co może lepiej udowodnić wysoki skill w podrywaniu jak nie harem różnych modelek, lasek, dziuniek itp. I oczywiście gdy jest z jedną z nich sam na sam to mają seks a reszta to jest wtedy "eks" :) Do tego baby mają rywalizację w genach, więc to je dodatkowo nakręca i facet z atrakcyjnymi koleżankami zawsze będzie atrakcyjniejszy niż samotny. A ile razy to baba sama dopytuje się o przeszłość faceta i w niej grzebie? Oczywiście zamiast podrywaczy z "k(l)asą" mamy też normalnych facetów z klasą, którzy mają wyje**ne na swoje eks i zabiegactwo, polegające choćby na włażeniu babom w du*y i chwaleniu się podbojami. Tylko problem jest z nimi taki, że interesują oni może z 1% współczesnych dziewczyn. I nie oszukujmy się - faceci zachowują się tak, jak są tego przez baby nauczeni, doskonale wiedzą co i kiedy mają mówić i robić, by zamoczyć. Zachowanie facetów jest w 100% odbiciem babskich wymagań, więc zamiast narzekać baby na piwo, które same sobie nawarzyłyście to przestańcie premiować tego typu zabiegactwo, faceci się dostosują i problem zniknie. Także "klasa" albo klasa. Każdy sam musi dokonać wyboru.

Gość gość
sorry Heniuś,ale ja uważam,że to ja jestem 100% kobietą bo mam wyje/bane na takie zagrywki

Gość gość
a) śledzić to ona jej wcale nie musi - robi to bo chce. b) o ile jak pisałam samo pokazanie ok, to pokazówki słit związku na FB, by EX byłą wkurzona skreślają go.