Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co się ze mną dzieje pomocy!!

Polecane posty

Gość gość

Z góry przepraszam (wiem że niektórym się cofnie po przeczytaniu postu jednak mam nadzieję że ktoś wie co może mi dolegac) problem zdrowotny. Dbam o higiene itd. Dokladnie szczotkuje zeby, chodze na sciaganie kamienia do stomatologa itp. Jem w miare zdrowo. Of kilku lat mam problem z zatokami ale nie sadze by to bylo przyczyna. Od okolo 2tygodni ciągle boli mnie głowa, to taki dziwny ból. Chce mi się spać , kiepsko się czuję, jakaś osłabiona jestem i nawet po przespanych 20h czuje sie rozbita. Mam stan podgoraczkowy prawie cały czas:( i jakieś dziwne mysli... pierwszy raz mam też coś takiego ze dosłownie śmierdzi ode mnie... na początkubikt nic nie mówił a teraz widzę że już nie mogą wytrzymać.. zarówno ludzie ze szkoły jak i domownicy. Podobno ten smrod potrafi wyjść z mojego pokoju aż na przedpokój gdy godzine wczesniej wietrzylam cale mieszkanie ! A jest to snrod gowna ktorego jabie czuję ale inni mówią ... nie wiem co zrobić przecież nie mam na to wpływu. Nie wiem skąd ten smrod. Myje żeby dobra pasta ,płuczemy listerinem i mam mocno miętowe gumy czy cukierki . Czuje smak i zapach a swojego nie , nawet przez chwilę , ale ludzie nie kłamią. Co jest grane ?

Gość gość
umów się na wizytę w przychodni. kafe to nie abczdrowie. abczdrowie to nie lekarz.

Gość gość
Wizyta u lekarza boli?

Gość gość
Ale teraz nie mogę iść to logiczne ze nie pisalabym a wiem że tu jest pełno mądrych ludzi i może ktoś mi doradzi dlaczego, co doraźnie pomoże.. nie wytrzymam jeszcze 2tyygodni

Gość gość
A może ten smród jest z ucha? ( zapalenie ucha), lub z miejsc intymnych, skąd wiesz ze z ust ?

Gość gość
Człowieku do lekarza rodzinnego można się umówić na ten sam dzień!

Gość gość
jeszcze raz przeczytałam ten post i takie objawy miałam przy zapaleniu ucha, też gorączka itd. a z ucha walilo na odległość, to sprawdź czy ci z ucha nic nie wycieka. a mojemu znajomemu też stwierdziło, ale on miał guza na szyi i stąd ten smród, miał go wycinanego ale nie wiem dokladnie skąd się to wzięło mu.

Gość gość
Masz cukrzyce

Gość gość
Tak ale do 12 jestem w szkole a od 12:30 do 21 w pracy więc jak? Mam głupia sytuację tu i tam i muszę chodzić przez 2 tygodnie conajmniej bo inaczej mnie wyrzuca :// zapalenie ucha?? Nie mam żadnych objawów . Nie boli, słyszę dobrze... okolice intymne raczej nie. Podejrzewam że z nosa albo ust bo gdy stoję blisko (oddycham i mówię jednocześnie ) ludzie tra nos

Gość gość
Z ucha Nic nie wycieka. Włożyłam waciki i nic nie czuję .

Gość gość
już wiem! może masz polipy, to przez zatoki poczytaj w internacie o tym.