Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie cierpie mojej macochy

Polecane posty

Gość gość

Ustawia se wszystkich jak zegarek wscibska jedza , ojciec jak cos To wychodzi z domu i siedzi w aucie albo robi cos w garazu zeby miec chwile spokoju, dzis chcialam rower na chwile od niej bo moj jest w naprawie , ojciec oczywiscie ze zapyta jej bo tak mi nie da , wszystko co ona powie jest swiete , nie mozna sie jej sprzeciwic, jak cos jej odbije to potrafi uprzykrzyc zycie glupimi uwagami , mnie tez sie czepia , ze za duzo piore ze swiatlo swiece, jak jej odpyskuje to od razu leci do ojca na skarge na mnie , ojciec zas jest w kropce zeby jej nie urazic to zas i tak mnie sie obrywa , wczoraj tez , ojciec skakal przy niej jak przy krolowej , a ona mowi do mnie zeby moze pomoz ojcu bo go nogi bola , warklam na nia ze nie jestem sluzaca, a ona od razu do taty ze zle mnie wychowal itd ojciec powiedzial ze mam nie pyskowac bo chce miec spokojny wieczor... ja jestem pelnoletnia pracuje i jeszcze nauke mam, widze ze ojciec ma dosc ale cierpliwie znosi wszystko Ale ja nie potrafie jej zaakceptowac Gadalam z ojcem ze czemu jej wiecznie ulega a ojciev ze to jego zona i musi :o pantoflarz .... :(

Gość gość
Mam swoje dwa pokoje i kuchnie ktora dopiero urzadze , na razie korzystam z kuchni taty i tej matrony , to dom ojca i nie zostawie tak od sobie i sie wyniose, bo sklonna jeszcze bedzie swoja corunie tu wprowadzic

Gość gość
A czy dom jest przepisany na ciebie czy na nia ?

Gość gość
Dom bedzie moja wlasnoscia po smierci ojca , ona ma tylko meldunek , ona ma mieszkanie wlasnosciowe wiec bez wyjscia nie bedzie

Gość gość
jeśli ma meldunek to mozecia ja w d**e pocalowac. Pojdzie z domu jeśli będzie chciała a jeśli nie to zostanie i nic jej nie zrobicie. Ale was urzadzila.

Gość gość
Ciekawe czy kobieta wie, że jej już przyszłość zaplanowałaś :)