Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skrzywdzona

Polecane posty

Gość gość

Zostałam zgwałcona przez dwoch facetów ... szczeze nie jest łatwo z tym życ minely juz dwa lata ,i wciąż o tym mysle to nie jest tak łatwo o tym zapomniec czesto mi sie zdarzaja sny w ktorych snie o tych sk***y...... Do konca zycia zostalam Skrzywdzona przez nich lecz oni nie zdaja sobie z tego sprawy co zrobili... Najchetniej to bym poszla na widzenie do nich i zapytala czy warto bylo mi taka krzywde wyrzadzic ale pewnie wysmiali by mi sie w twarz bo zapowiedzieli mi ze jak wyjda z wiezienia to ze znajde swoje zycie na cmentarzu ... Chodz sedzia wydal im wyroki na 6 i 5 lat oraz po 2 lata nie zbilżania sie do mnie . Jak dla mnie to powinni do konca zycia zgnic w wiezieniu mialam wtedy 16 lat ... I rzaden psycholog nie jest w stanie pomuc ... Myslcie se co chcecie ale to prawda ... Zawsze to zostanie w waszym Sercu :(((

Gość gość
Nasz system jest chory

Ja także zostałam zgwalcona, ale jednak nie chce sie tym chwalić ponieważ boje sie ze zrobiąmi krzywdę drugi raz ... Dziś już sie otrzasnelam i nie chce do tego wracać Dziecko Ty musisz zgłosić to rodzicom i na policji- jeśli tego nie zrobisz to może to nastąpić kolejny raz. Twoje życie jest zbyt cenne, żeby było zagrożone. Masz pełne prawo do obrony. Poza tym jesteś w takim wieku,że wszystko co najlepsze przed Tobą. Kochana ocknij się ze swojej pozornej niemocy- szukaj wszelkich dróg aby móc czuć się bezpieczną i spraw aby ten co Cię upokorzył dostał "zapłatę". Jeśli boisz się powiedzieć komuś z twojego otoczenia zwróć się do policji bezpośrednio ale do takiej komórki, która się tym zajmuje bo na zwykłym posterunku spraa może zostać zlekceważona- nie wiesz na kogo trafisz.

Gość gość
Bardzo ci współczuję autorko. Ale zaraz posypią się niewybredne komentarze półgłówków.