Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci uświadomie wam coś bo jesteście tępi

Polecane posty

Gość gość

w większości kobiety pragną facetów spokojnych i rodzinnych którzy zajmą się nią i ewentualnymi dziećmi, ale jeśli szukają stałego związku na lata a jeśli faceta tylko do łóżka to wybiorą tego bardziej doświadczonego, ''męskiego'' bad boya tak selekcjonujemy facetów jak wy kobiety, zrozumieliście tępe chuje?

Gość gość
dobrze napisane! faceci chyba zapominają, że my kobiety też jesteśmy ludźmi :o dodam, że tak jak oni wolą duże cycki tak my duże chuje :classic_cool:

Gość gość
To kurwa trzeba ostrzegać facetów, żeby się z wami nie wiązali. Jak można się z takimi dziwkami wiązać ? Taki facet w zwiążku z taką kurwą, to będzie frajer i nic więcej. Bachora to niech sobie same wychowują, pasożyty społeczne, żerując na uczciwych facetach.

Gość gość
A to spokojny i rodzinny facet nie może mieć dużego k****a?

Gość gość
a z wami jak można się wiązać? k****arzami którzy patrzą żeby zaliczyć jakąś dziure? nawet tirówke?:o ru/chacze zasrani lepiej sobie faceta wybrać z grubym portfelem i ewentualnie penisem lepiej sie na tym wyjdzie :classic_cool:

Gość gość
ty tępa idiotko myślisz że taka "selekcja " męzszczyzn ci pomoże? chyba tylko skopromituje nie jesteś wszytskimi więc rozkazuj sobie samej a nie innym . Bo tak naprawdę reprezentujesz ścieki i dno.

Gość gość
tylko ze facet z grubym portfelem leci na modelki a nie na takiego paszteta jak ty

Gość gość
akurat w selekcjonowaniu, kobiet my wam jeszcze nie dorastamy :D szmato męska :classic_cool:

Gość gość
masz siano zamiast mózgu k***a! królewna richolda się znalazła k***a !.. ŻAŁOSNE

Gość gość
akurat mam figure modelki i moge sobie pozwolić na bogatego faceta a pasztety zostają tobie

Gość gość
A faceci ktorzy maja syndrom madonny i ladacznicy to co? :/ leca na wyszczekane d***** a na żone chca spokojna dziewicę - to jest KPINA moj kolega ktorego lubie, latal za taka cwaniara, ona go olala (kolejna taka co mu nasciemniala a potem olala, od razu wiedzialam jak to bedzie) powiedzial 'MAM DOSC, teraz tylko szare myszki'. ZDRADZIL sie tym tekstem... tak jakby istnialy tylko suki i szare myszki, a nic posrodku.. Lol

Gość gość
a ja ci coś uświadomie : NIKT NA CIEBIE NIE POLECI! no chyba że jakiś tępak

Gość gość
masz figure modelki i ryj paszteta .

Gość gość
Wyżej srasz niż dupę masz dziwko. Pasztetem jesteś zapewne, jak większość tutaj.

Gość gość
CO aż tak źle ci idzie szukanie faceta że musisz się wyżalać na kafe? Kobiety ... oczekują k***a żebyśmy byli nie wiadomo jakimi , tylko jak facet jest normalny to wam k***a nie pasuje , A prawda jest taka że lecicie na chamów i prostaków .. a potem k***a płaczecie że was rzucił . Takie k***a jesteście naiwne. Jak facet się stara to nie dostrzegacie . Bo po co ???

Gość gość
co zatkało jadaczkę?

Gość gość
już się zleciało stado prawiczków których żadna kobieta nie chce, rozzłoszczonych bo powiedziałam im prawde hahahahaha

Gość gość
akurat ty się kurwa mylisz mam żonę od 15 lat jesteśmy szczęśliwym małżeństwem a ty i tak w życiu do tego nie dojdziesz bo będziesz jęczeć na kafe i pierdolić farmazony !

Gość gość
skoro nazywacie kobiety ''d******i'' to nie dziwie sie wcale że żadna takiego chama nie chce tknąć kijem :classic_cool: 🖐️ ujadajcie prawiki

Gość gość
facet który szanuje kobiety zawsze będzie doceniany przez kobiety ale skoro tak was wychowano że nazywacie je dzivkami, szmatami to walcie sobie dalej ręką bo żadna takiego faceta nie zechce

Gość gość
a wy k***a nazywacie facetów" c*****i . I co????

Gość gość
Ci spokojni cię nie będą chcieli, bo powoli się budzą, a na forach coraz częściej są poruszane tematy o kobietach, które wszystko robią, aby zaspokoić swoje egoistyczne dupska. Do niczego się nie nadajecie, jedynie do przedłużenia gatunku was natura powołała. Nie macie żadnego wkładu w cywilizację, uwsteczniacie społeczeństwo, pieprząc się z prostakami. Związki z wami są nie opłacalne, facet nic z tego nie ma, spokojny tym bardziej, zapieprza na takiego pasożyta i bachora śmierdzącego, ogląda serialiki, marzy o bad boyach, gdy rznie ją ten spokojny raz na tydzień, lub miesiąc.

Gość gość
lepsza moja ręka niż twoje d****arskie usta , które obciągały całemu osiedlu

Gość gość
A ja chce dziewice lalala... :)

Gość gość
ja dziwką żadną nie jestem bo jestem dziewicą, a z was wyszły chamy i kobiety się dawno obudziły i te normalne nie chcą takich chamów które nazywają je szmatami i ich nie szanują więc zostały wam autentyczne prostytutki do widzenia

Gość gość
A ja was wszystkich kocham.

Gość gość
Ci spokojni cię nie będą chcieli, bo powoli się budzą, a na forach coraz częściej są poruszane tematy o kobietach, które wszystko robią, aby zaspokoić swoje egoistyczne dupska. Do niczego się nie nadajecie, jedynie do przedłużenia gatunku was natura powołała. Nie macie żadnego wkładu w cywilizację, uwsteczniacie społeczeństwo, pieprząc się z prostakami. Związki z wami są nie opłacalne, facet nic z tego nie ma, spokojny tym bardziej, zapieprza na takiego pasożyta i bachora śmierdzącego, ogląda serialiki, marzy o bad boyach, gdy rznie ją ten spokojny raz na tydzień, lub miesiąc. x ty to bedziesz jechał na recznym do śmierci i będziesz musiał sam przedłużyć swój gatunek spuszczając sie do kibla

Gość gość
ty się naucz pisać po polsku po za c***a nie idzie zrozumieć co napisałaś tępa szmulo :classic_cool: