Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci uświadomie wam coś bo jesteście tępi

Polecane posty

Gość gość
ty to bedziesz jechał na recznym do śmierci i będziesz musiał sam przedłużyć swój gatunek spuszczając sie do kibla xxx xxx xxx Nie chcę przedłużać swoich genów. Nie chcę mieć dzieci, ani żony. Seks ? Jak będę miał hajs, a na to się zanosi na przyszłość, to mogę korzystać z usług, lub dobrowolnie wynająć dupodaję i zarazem służącą do podcierania mi tyłka. Kobiety za kasę zjedzą nawet własną kupę. Takie są zezwierzęcone.

Gość kobieta pragnąca
I need dollars dollars dollars is what I need :classic_cool:

Gość gość
L********gi vs Samce 0-15

Gość gość
ładnie podsumowujecie swoje matki

Gość gość
zatkało prawicze ryje?

Gość gość
Zatkać ci usta robotą?

Gość gość
Pamietam jak na poczatku roku przychodzila taka do mnie do pracy co ze mna chciala zwiazku ale tez jak pojawilo sie jakies ciacho na choryzoncie to mnie olewala, stawalem sie dla niej totalnie niewidzialny. Potrafila wyjsc z takim bez slowa z mojej pracy a potem wrocic za kilka dni jakby nigdy nic - olalem ja. Teraz jest sama stuka sie od czas do czasu z jakimis bad boyami przebieg wciaz jej rosnie i raczej juz tak zostanie stara rozjechana panna... No chyba ze trzasnie se z takimi bad boyami po dzieciaczku ;)

Gość gość
Ludzie są na różnych etapach rozwoju duchowego. Ci na najniższym umieją tylko przeklinać i wyzywać. Jaka musi być dla ich frustrująca świadomość własnego niżu duchowego.