Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelkab

Kobiety w dlugich zwiazkach wypowiedzcie sie

Polecane posty

Gość gość
facet musi mi sie podobac i pociagac.

Gość gość
ja bylam w zwiazku bez milosci i bylo coraz gorzej.

Gość gość
" Kto wmowil tym idiotkom ze one na widok faceta muszą miec mokre gacie i wtedy jest milosc?" No jak to, przeciez to takie nowoczesne, tak bardzo świadczy o byciu niezależną. Do tego krasnalem 170 pochwalisz się wśród znajomych? No nie. I dlatego wmawiają osobom które wolą najpierw nawiązać więź, ze to nienormalne, że "albo się czuje chemie od razu, albo nie". xxxxx A moj facet urzadzal sceny i plakal, bo nie bylam gotowa na seks (dziewica jestem). Twierdzil ze mi sie nie podoba, bo jakby mi sie podobal, to bym mu robila loda itd itd. Ja go kochałam, mowilam to, calowalam dotykalam , ale takie sceny urzadzal .... zenie moglam tego wytrzymac :( wiec faceci tez zyja w takim przeswiadczeniu. A ja sama jestem... I pomyslalam ze moze tak jest, ze moze trzeba znalezc faceta na widok ktorego gacie same beda spadac, bo tylko wtedy jest dobry zwiazek, bo on nie bedzie robil przytykow o seks ;/

Gość gość
Ja to przechodziłam, byłam mężatką, nie było milości, wypaliło się wszystko i nastało przyzwyczajenie - po 2 latach wszystko padło, on mnie zdradził. Poznałam innego faceta, młodszego o 3 lata, ja miałam wtedy 35, jesteśmy szczęśliwym małżenstwem od 8 lat :) A co ciekawe poznalismy się na czacie internetowym :)

Gość gość
Ale przechodzilas co - zwiazek z rozsadku z jakims nieciekawym typem czy z przystojniakiem? no bo jak to sie ma do tematu?

Gość gość
gość dziś Wiesz, faceci często chcą po prostu przelecieć laskę więc wszystko powiedzą. U mnie było "nie okazujesz mi czułości" itp. G****o nie czułości, za przeproszeniem ****ać mu się chciało. Olać takich. Ale są też faceci którzy w kobiecie widzą człowieka, którzy też mają uczucia i oczekują więzi ;) A z uczuciem i co innego przychodzi.

Gość gość
gość dziś Ale przechodzilas co - zwiazek z rozsadku z jakims nieciekawym typem czy z przystojniakiem? no bo jak to sie ma do tematu? xx nieciekawym

Gość gość
No ok, ten moj troche czekal (i sie nie doczekal) ale po takich tekstach i awanturach wrecz? :/ I tez bylo ze ciepla nie okazuje itd. Ch z tym, ze przytulalam, calowalam, piscilam tu i owdzie, zawsze bylo malo. A jak sie codziennie slyszy od faceta, ze albo seks albo sie rozstajemy i jaki on nieszczesliwy, to sie odecchiewa, chociaz jest milosc i byla fascynacja poczatkowa ;/ I moja sprawa czy czekalam czy nie i dlaczego.

Gość gość
gość dziś Cała ochota na cokolwiek przy takim naleganiu i wymuszaniu odchodzi.

Gość gość
jak kocha to zrobi wszystko.

Gość Heniuś
"Tak wiec autorka to infantylna upośledzona dziewczynka psychika 5 latki lecaca na szerokie bary, miesnie i urodę modela. " X Cóż, trzeba sobie jakoś wytłumaczyć, że się ma faceta brzydala, który nie pociąga, nieprawdaż? :P

Gość gość
jeśli się pytasz tzn, że jeszcze nie jesteś gotowa. Ja wyszłam za mąż bo byłam w ciąży, a wtedy było, bo co ludzie powiedzą. Wytrzymałam nie całe 2 lata i spotkałam mojego obecnego męża. Wzięłam rozwód, sensacja byłą na okolicę. jesteśmy 35 lat po slubie.

Gość gość
Jedyne rozwiązanie to często z,ieniać partnera. Lata lecą i młodsze nie będziemy.

Gość gość
sama nie chciałabym żeby facet był ze mną bo "wyglądem nie straszy, nawet dobrze się dogadujemy i ją lubię, a lepszej nie mam na widoku", więc nie stworzyłabym z kimś takiego związku

Gość amelkab
pytalam z ciekawosci jak bylo u was, bo ja tego drugiego zostawilam i wcale nie zaluje, a to cale zauroczenie i tak minelo, nikomu nie polecam takiego typu faceta, z nr 1 nie chcialam byc, ani walic prosto z mostu, ze na pewno nie ma szans na nic, po malu rozeszlo sie po kosciach, mysle ze jakbym wybrala ktoregokowiek to pewnie bylabym juz rozwodka z dziecmi na glowie albo sfrustrowana zona

Gość gośćIzka
A ja mam przystojniaka od 15 lat ale na początku miał strasznie niską samoocenę (po przejściach z dzieciństwa ). Przy mnie tak się dowartościował, że zauważył zainteresowanie ze strony innych pań i tu zaczął się problem.