Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myslicie ile polek zostanie samotnymi starami pannami bo nikt ich nie bedzie

Polecane posty

Gość gość

Bo za mlodu sie puszczaly z arabami murzynami dyskotekowymi bad boyami a teraz nikt ich nie chce bo nie sa dziewicami? Ile ich jest? Bo moim zdaniem od pyty! Sam wole dziewice i albo bede mial dziewice albo nie bede mial w ogole!

Gość gość
żadne, bo są kolesie, którzy ****ają i chcą takie panienki.

Zawsze było więcej starych kawalerów niż starych panien. I dalej tak będzie.

Gość gość
Zawsze to bylo wiecej starych panien poczytaj sobie statystyki :)

Gość gość
Pamietam jak na poczatku roku przychodzila taka do mnie do pracy co ze mna chciala zwiazku ale tez jak pojawilo sie jakies ciacho na choryzoncie to mnie olewala, stawalem sie dla niej totalnie niewidzialny. Potrafila wyjsc z takim bez slowa z mojej pracy a potem wrocic za kilka dni jakby nigdy nic - olalem ja. Teraz jest sama stuka sie od czas do czasu z jakimis bad boyami przebieg wciaz jej rosnie i raczej juz tak zostanie stara rozjechana panna... No chyba ze trzasnie se z takimi bad boyami po dzieciaczku ;)

Gość gość
starymi pannami zostają najczęściej spokojne, introwertyczne kobiety, z wyglądu przeciętne, czasem nawet ładne. Te, które zadają się z tymi tzw "bad boyami" to często pewne siebie imprezowiczki, towarzyskie, one sobie poradzą i zawsze kogoś znajdą.

Gość samiec_alfa9
z tymi murzynami i arabami to już nudni sie stajecie, zmiencie plyte.

Gość gość
A ja zauwazylem ze starymi pannami zostaja te ktore sa ekstrawertyczkami puszczaja sie opinia sie rozchodzi zachodza w ciaze zostaja samotnymi matkami znam mnostwo takich.

Gość gość
a ja znam więcej introwertyczek imprezowiczki z dziećmi zwykle kogoś mają... i tak będziemy sie licytować

Gość gość
a co myslisz o starej pannie (nieco przed 30) ktora jest nadal dziewica, niebrzydka, ale chora psychicznie. Juz wolalabym byc latwa, wesola dziewuszka, mialabym przyjemniejsze zycie, ale tak nie umiem.

Gość gość
Moja ma byc mloda ladna zdrowa psychicznie i byc dziewica - puszczalskie maja przerabane!