Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takijaaa

Wypadek w pracy

Polecane posty

Gość Takijaaa

Witam. Zacznę od tego, że w zeszłą środę miałem wypadek w pracy, rane cieta nad kolanem, założono mi 4 szwy. Protokół oczywiście sporządzony, będę się starał o odszkodowanie. Mam następujące pytanie 7.10 mam się zgłosić do zdjęcia szwów, czy dostanę dalsze l4 od chirurga? Jeśli nie to pewnie by mi wypisał druk N9 o zakończonym leczeniu, który będę potrzebował do uzyskania odszkodowania. Czy mógłbym kontynuować te zwolnienie 100% platne u lekarza rodzinnego? Pzdr

Gość gość
i ile tego zwolnienia na takie gowno?

Gość gość
Nie.100% platne l-4 tylko od specjalisty czyli chirurga i z pewnoscia dostaniesz jeszcze z 5 dni.

Gość samiec_alfa9
Chaotycznie napisane. Protokół uprawnia do chorobowego 100 % i jednorazowego odszkodowania. Więc tak. A czy lekarz przedłuży to się jego pytaj.

Gość Takijaaa
Jeszcze mam pytanie co do zdjęcia szwów - oni dadzą mi je na płycie czy mam np. wziąć pendrajwa i oni mi je nagrają?

Gość gość
Twoja mame zg***** Uchodzca i tak dorobisz się brata kozojebco :)

Gość Specna99
Za 4 głupie szwy tyle zwolnienia?? No dla pracodawcy to na pewno radocha nie będzie:) Ale skoro tak ciśniesz na ostro, to mozesz też spróbować powalczyć o odszkodowanie np z pomocą kancelarii prawnej typu http://cieplak.com/odszkodowanie/ - są dobrzy, to fakt, chociaż osobiście myślę, że po takich akcjach pożegnałbyś się z robotą. Chyba że pracodawca taki dobry