Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wizyta szwagierki i wypytywanie o pieniądze. prosze o opinie

Polecane posty

Gość gość

w zeszłym miesiącu wzięłam ślub. na drugi dzień po tym jak się goście rozjechali wparowała do mnie szwagierka gdy byłam sama i zaczela wypytywac mnie o to, ile do koperty dała nam teściowa (to tez jej teściowa oczywiście) oraz ile dało wujostwo męża. Byłam w szoku. Powiedziała mi że chciała sobie porównać ile dano nam a ile jej na jej wesele 4 lata temu. Wybrnęłam mówiąc że nie pamiętam bo od razu z mężem wszystko złożyliśmy do pudełka i nie wiemy kto ile dał. Jak myślicie co taka osoba chce tym zyskać? :/ czy to zwykła ciekawośc czy raczej chamska cecha? :///

Gość gość
weź sobie daruj, bo już o tym pisałaś, podobnie jak o tym, że jesteś chamidłem i jej wygadałaś ile od kogo dostaliście :P

Gość gość
jesli autorka wygadała to sie nie dziwie, ja tez bym wygadała gdybym miala dotychczas dobre ze szwagierką stosunki. ale potem bym pewnie zalowala. coz pozostaje miec nadzieje ze szwagierka nie jest szuja i tego nie rozniesie. poza tym jak rozniesie to odkryj karty przed wszystkimi, powiedz jak bylo, kto cie "odwiedził" i czego chciał. Ty jestes szczera, to ona jest chamska bo o takie rzeczy sie nie pyta. nie uwazam ze autorka jest chamska. za to szwagierka tak, bo fakt ze o to zapytala swiadczy o jej żydostwie. a skad niektore z was wiedza co kto kiedy i jak na kafe napisał? moje biedotki, żal mi was że nie macie życia tylko całe życie na kafeterii :D :D :D

Gość gość
musicie byc bardzo nieszczesliwe w swoim życiu w bloku na osiedlowym molochu w jakimś mieście zapchlonym z 1500 zł na koncie skoro nic innego nie robicie tylko obczajacie kto co na kafe pisze :LD :D

Gość gość
to już było. wariatka jakas z ciebie jest

Gość gość
20.51 a ty co na kafe robisz? poezję czytasz?

Gość gość
20:47 chamidłem to ty jesteś. Cham=siedemnastowieczny nieczytaty niepisaty człowiek wsiur, mentalny wieśniur, który nie zna znaczenia podstawowych pojęć w ojczystym języku.

Gość gość
20:52tak sie akurat zlozylo ze ja tu jestem po raz pierwszy w tym miesiacu bo mam ciekawsze rzeczy do roboty niz caly dzien na necie a widze ze tu co po niektóre to na pamieć znają tematy z kafe i kto co pisał :D porażka :D żal mi ciebie

Gość gość
oczywiście, jak każda jesteś tu pierwszy raz, bla bla bla, znamy to również :D

Gość gość
Na Twoim miejscu powiedziałabym, że na temat finansów i seksu nie rozmawiam, poproszę o inny zestaw pytań. Uwierz, więcej pytań nie będzie i nikt więcej nie będzie Cię ciągnął za język. Szwagierka pytała chyba z ciekawości, niektórzy lubią być po prostu zorientowani co się w rodzinie dzieje, jak przyjdzie czas wyciągną wszystkie wiadomości na forum publicznym.

Gość gość
To już było, tylko w poprzedniej wersji nie wybrnela ze nie wie kto ile dał, tylko się wyglądała i zwyzywano ją od prostaczek. Tych tematów nie pojawia się az tyle żeby ich nie pamiętać. Nie rozumiem co autorka chce osiągnąć pisząc to samo?