Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość141414

To koniec.

Polecane posty

Gość gość141414

Kilka godzin temu zostawił mnie mój chłopak, mój ukochany, miłość mojego życia :( mam wszystkiego dość... Miałam tylko jego... Mam ochotę zasnąć i już się więcej nie obudzić, żyć w świecie moich naiwnych marzeń i fantazji. Chciałam o nas walczyć, ale straciłam wiarę... Już chyba nie ma o co...

Dziewczyno świat się nie kończy na jednym facecie, pomyśl sobie, że nie był Ciebie wart. Pewnie że to trudne ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:)

Gość Ginaaa
Mnie zostawił mąż po 27 latach wspólnego życia. Byliśmy razem właściwie od czasów nastoletnich... Trzeba żyć dalej, choć ciężko. Poddać się jest najprościej

Gość gość141414
Dla mnie kończył się na tym jednym facetem... Myślałam, że to ten jedyny. Że spędzimy razem życie. Jest moim ideałem, wiem, że nikt nie jest w stanie mi go zastąpić...

Gość gość
No, ale teraz już chyba zrozumiałaś że to nie był ten jedyny. Będą następni. Może nawet wielu.

PO co CI facet który już nic do Ciebie nie czuje? Miej godność dziewczyno! Nawet jak jest piękny, bogaty czy tym podobne:)

Gość gość141414
Nie był ani piękny, ani bogaty. Nie na to patrzę w człowieku. I rzecz w tym że ja nie chcę kolejnego, ani nawet kolejnych. Nie cieszy mnie myśl o randkach, kolejnych facetach bo to nie jest zabawa. To są prawdziwe szczere uczucia.