Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tyle razy do tego podchodzimy i nic?

Polecane posty

Gość gość

Chcemy z chłopakiem przeżyć w końcu swój pierwszy raz. Na początku próbowaliśmy ale się nie udawało, za bardzo się bałam i byliśmy na początku związku. Drugi raz też nic, może mniej się bałam, ale byłam za sucha, nie było atmosfery. Próbowaliśmy znowu ale tym razem z nawilżeniem + prezerwatywy z apteki (żeby było bezpieczniej) i nic! Od rana miałam na niego ochotę.. Nie mamy często okazji spać razem, wiec wspieramy się tak, że on jest na dole, ja na nim siedzę i wtedy mogę "dojść" opierając się (może to głupie, ale tak jest) jestem wtedy mokra ale kiedy przewracamy się na poz. misjonarska od razu wszystko odchodzi. Jestem sucha i tracę ochotę.. To strasznie frustrujące, nawet nawilżenie nie pomogło.. Jestem za ciasna

Gość gość
Nawet stymulowanie palcami mnie boli

Gość gość
za bardzo pewnie sie stresujesz.. dluuuuuuuuugiej gry wstepnej c***ewnie potrzeba, rozluznienia itp., fajnej atmosfery, wszystko zeby bylo dopiete na ostatni guzik

Gość gość
No właśnie nie wiem, bo ba początku jestem mokra później zaczyna mnie gra wstępna nudzić i schnę.. O.o

Gość gość
Po pierwsze spokój. Wyjedzcie gdzieś razem, gdzie będziecie mieli przed sobą cała noc (a może i dzień) j nie będziecie się stresować, że ktoś wam przeszkodzi. Po drugie musiecie dojść do porozumienia, co i jak lubicie. Za długa gra wstępna tak jak piszesz może znudzić, ale można ją urozmaicić. Może gdybyś w ramach wstępu doszła do orgazmu?

Gość gość
Czy partner robił Ci minetkę? Tak raczej nie wyschniesz.

Gość gość
robił ale podczas niej tylko 2x doszłam, tak to po prostu to czułam i nie było nic ekscytującego

Gość gość
Hmm wino... Albo dwa powinno pomoc rozluznicie sie i z gorki