Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy nie obrzydza was widok starych grubych bab w krótkich spodnicach?

Polecane posty

Gość gość

bo mnie tak. znam mnostwo kobiet z dużą nadwagą co chodzą w krótkich kiecach i golonka pokazują. bleh. nie maja samokrytycyzmu?

Gość gość
nie, nie obrzydza mnie widok innych ludzi

Gość gość
mnie tez

Gość gość
Nie nie obrzydza,każdy ma prawo się tak ubierać , jak chce. Widocznie w takich strojach dobrze się czują same ze sobą.

Gość gość
Mnie ogolnie obrzydzaja grubi ludzie

Gość gość
Nie zwracam uwagi na ludzi których mijam, nie interesuje mnie kto jak się ubiera, nie wścibiam nosa w nieswoje sprawy.

Gość gość
obrzydzają mnie stare śmierdzące capy z wsiowymi wąsami janusza cebulaka robiące debilne komenty o ******iu w miejscu publicznym, a ja rzucisz takiemu texciora i go zgasisz to soi taki niedorozwój z miną debila otwartą mordą i uśmiechem Korkiego Taczera :P lol do gazu takie capy

Gość gość
Obrzydzaja mnie kobiety po 50 na sile sie odmladzajace, w cekinach zarowiastych kolorach, w ciuchach dla nastolatek, faceci ubrani jak typowy Heniek: w dziwnych dresach, skarpety do sandalow, przepocone koszulki. A juz hitem bylo jak kupowal u mnie w sklepie facet w dresie ibutach od garnituru. Albo facet we frotowych zimowych skarpetach i sandalach, dziewczyny i kobiety puszyste w mini a jeszcze gorzej jak ubiora leginsy tak obcisle ze widac wszystkie faldy. Troche samokrytyki. Aha i nie lubie jak starsi ludzie zalatuja naftalina i takim specyficznym zapachem jakby ubrania w szafie 50 lat butwialy.

Gość gość
zawsze szczery gdzies Ty sie podziewal? :)

Gość yeez
nie nie obrzydza. kazdy ma prawo ubierac sie jak chce i kazdy jest odpowiedzialny za wlasne odczucia

Gość Alter ego1
Brzydzi mnie jedynie kiedy stary dziad masuje sie po jajach bacznie obserwujac cycki innej pasazerki w metrze albo kiedy zbok w parku pokazuje swojego palanta ,na ktorym wyhodowal kilo sera..

Gość gość
prawda jest taka, ze każdy nieforemny powinien stosownie się ubierać, jak ma tłustą dupę to nie leginsy, jak grube nogi to nie mini, jak opona to nie pasek w tali . bak gustu nie jest przestępstwem ale ośmiesza i jakoś dyskwalifikuje na wstępie

Gość Alter ego1
prawda jest taka, ze każdy nieforemny powinien stosownie się ubierać, jak ma tłustą d**ę to nie leginsy, jak grube nogi to nie mini, jak opona to nie pasek w tali . bak gustu nie jest przestępstwem ale ośmiesza i jakoś dyskwalifikuje na wstępie Podpisuje sie pod tym recyma I nogyma!