Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto miał trójkąt w związku? Dwie panny jeden facet?

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegos czasu z moim boYem sie nad tym zastanawiamy i nie bardzo wiemy jak sie za to zabrac bo nie mamy żadnych chetnych koleżanek A net niestety pelen jest oblesnych erotomanow gawedziarzy ktorzy tylko podszywja sie pod dziewczyny... I nic z tego nie wychodzi. A z 2 strony czy taka przygoda może zniszczyc zwiazek?

Gość gość
Chciała bym usłyszeć opinie kobiet jak i mężczyzn. Słyszałam opinie od koleżanek ze facet zobaczy jak to jest z inna odejdzie. Ja jednak wierze w milosc i jesli sie dwoje ludzi naprawde kocha to wszystko inne nawt sex to tylko dodatek do tej miłości. Jesli odejdzie znaczy to nie ten taka ja mam na ten temat opinie, trzymanie kogos na sile jest bez sensu. A co wy o tym myslicie?

Gość gość
mam trojkat z obiema łapkami ,ale bowiem najwierniejsze baby to wlasne graby:-P

Gość gość
heeej Czy tp forum naprawdę jest pełen prawikow? A ja myslalam ze to tylko taki mit! To moze dziewczynki KTORA PROBOWALA Z KOLEZANKA?

Gość gość
BEACH PLEASE!!! Prosilam o wypowiedzi ludzi ktorzy uprawiaja sex grupowy albo duetowy chociaz a nie pojedynczy :D

Gość gość
Pobudzam się ręką więc wy macie jakieś pytania lub wątpliwości proszę czekać na kontakt z nami w celu uzyskania wpisu w dniu przyjazdu do koszyka dodaj mnie to cieszy mnie fakt że jestem w stanie wyprowadzić nas na prostą stronę można znaleźć pod adresem

Gość gość
To może ja powiem o moim zwiazku. Jestesmy razem 2 lata, w lozku uklada nam sie najlepiej ze wszystkich poprzednich zwiazkow. Jest to powazny zwiazek z dlugoterminowymi planami. A ze mlodzi i piekni bedziemy tylko raz :D to chcemy sprobowac z dziewczyna bo ja jestem bi. Moj facet jest typowo hetero a 2 osoba ma byc dla nas obojga daltego facet odpada w razie pytan. Uklada nam sie bardzo dobrze na wszytskich plaszczyznach zycia dlatego uwazam ze taki krok nie popsuje czegos co ma tak stale fundamenty.

Gość gość
Nie beach tylko b***h dziecko.

Gość gość
a na 2 fiutki w pupala byś poszla?:-P

Gość gość
miała być plaŻa PROSZĘ ;D BO tu kaSuja przeklenstwa :D jak towoje np ale czemu nie odpowiesZ na temat? prawik literat czy poloniSTa lingwista grafoman?

Gość gość
Jaq mialam lecz ja mlodszy kochanek i maz bylo cudownie.Nastene razy byly juz wymiana partnerow i inna para.Sa to ciekawe doznania.

Gość gość
próbowałem z 2 kobietami na raz - kijowo bo jak facet zajmuje sie jedną to druga musi czekać:-O Lepszy trójkąt to 2 facetów jedna kobieta ale to mógłbym zrobić z dobrym kumplem a takiego nie mam aktualnie:-O

Gość gość
I jak do tego podszedł Twoj mąż jesli mozna wiedziec? Nie miał problemu z tym ze dotyka cie inny? Ja lubie dziewczyny i mam zaufanie do mojego partnera ale na dwoch facetow bym sie nie porwała bo po pierwsze to ja zawsze pierwsza odpadam i nie dALA bym 2 rady a po 2 moj facet nic by z niego nie mial, no moze ujme na honorze gdybym doszla z ohcym hahahahah

Gość gość
up PRWICZKI NIE PISAC NIE PSUC TEMATU

Gość gość
Kafeterianie nie robią takich świństw

Gość gość
Podnosze temat bo mam nadzieje ze sa tu jakies bardziej doswiadczone kafeterianki ktore udziela mi paru rad :) dziewczynki nie wstydzcie sie. Chyba nie jestescie az tak pruderyjne

Gość gość
podejscie numer dwa ;) kto mial taka sytuacje? Czy poprawilo to wasze relacje czy pogorszylo. Prosze o szczere wypowiedzi bo z jednej strony mnie to ekscytuje a z drugiej waham sie czy nie skonczy sie to rozstaniem

Gość gość
up up nie wierze ze aZ TAK grzeczne jestescie ;)

Gość gość
A chłopak da rady dwie na raz? W/g mnie to nie zepsuje związku, może tylko poprawić.

Gość gość
no raczej ;)

Gość gość
ja jako świeta katoliczka brzydze sie takims swinstwem

Gość gość
"Uklada nam sie bardzo dobrze na wszytskich plaszczyznach zycia dlatego uwazam ze taki krok nie popsuje czegos co ma tak stale fundamenty. " Noo, dobry seks i 2 lata. Niesamowite fundamenty. x Wg mnie takie urozmaicenie jak już to raczej dla naprawdę poważnych i wieloletnich związków. Bo jak w 2 lata się znudziliście i szukacie przygód to co będzie za 15?

Gość gość
ja miałem trójkąt dwie panny i ja. Nie wiadomo na której się skoncentrować podczas akcji

Gość gość
za 15 lat to bedziemy STARZY brzydcy i pomarszczeni. Bedziemy musieli to kupic od kogos kto do nas nic nie bedzie czuc. Dlatego teraz sie nad tym zastanawiamy. Chodzi o to zeby zyc a nie dozyc. ;)

Gość gośćooooo
Ja i dwóch facetow. Długo nie chciałam się zgodzić, ale nie żałuję, jest fajnie

Gość gość
Po prostu dla mnie lepiej inwestować w związek, niż uzalezniać się od zewnętrznych podniet.

Gość gość
Moj facet jest hetero a ja jestem bi. Drugi facet odpada bo byl by tylko dla mnie atrakcyjny i dlatego nie chce takiego ukladu.

Gość gość
Do tej pory nie mam pojęcia jak to wyszło. Sprawy zawodowe, moje dwie klientki, spotkanie, wódka, gadki. Pierwszą znałem bardzo dobrze, przyprowadziła koleżankę. Było śmiesznie, a wszystko zaczęło się dosyć późno, już nad ranem. Nakręciliśmy się gadkami o seksie. I teraz traktujemy to czysto zawodowo, raz w miesiącu...drinki, gadki itp. Było łatwo bo one są bi. Ja zresztą też.

Gość gość
Dziekuje za odzew Jednak bardziej zalezy mi na opiniach i doswiadczeniach osob ktore sa w zwiazkach. Tu nie chodzi o czysta fizycznosc tylko o cos w rodzaju romansu 3 osob.. Moze zle sie wyrazilam gość dziś Do tej pory nie mam pojęcia jak to wyszło. Sprawy zawodowe, moje dwie klientki, spotkanie, wódka, gadki. Pierwszą znałem bardzo dobrze, przyprowadziła koleżankę. Było śmiesznie, a wszystko zaczęło się dosyć późno, już nad ranem. Nakręciliśmy się gadkami o seksie. I teraz traktujemy to czysto zawodowo, raz w miesiącu...drinki, gadki itp. Było łatwo bo one są bi. Ja zresztą też. Jetses w zwiazku?