Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naj01

facet chce zerwać bez powodu

Polecane posty

Gość naj01

Witam wszystkich. Mam ogromny problem... Z moim chłopakiem z którym jestem prawie rok czasu, układało nam się wprost idealnie, wiadomo były czasami drobne kłótnie ale to pozostawało wyjaśnione... niedawno strasznie się rozczarowałam.... chłopak z dnia na dzień zaczął odwoływać spotkania, starałam się to zrozumieć lecz.... dowiedziałam się, że pisał do swojego kolegi, że niedługo ze mną zerwie, bo go denerwuje... przejrzałam jego rozmowę z kolegą, nie ukrywam... chociaż nie powinnam tego robić. Poczułam się okropnie, co mam teraz zrobić?? Skoro prosto w oczy nie wspomniał nawet o zerwaniu, jeszcze mówi, że mnie kocha.... nie rozumiem jak można tak kłamać prosto w oczy.

Gość gość
chcialam od was rady , a nie glupie komentarze

Gość gość
odsuń się od niego na jakiś czas. Bądź zadowolona z życia, w dobrym humorze nie nalegaj na spotkania, kiedy zaproponuje jakies to przełóż powiedz, że masz coś do załatwienia. Itd....

Gość zawsze szczery
chcialam od was rady , a nie glupie komentarze x potwierdzilas to co mysle, jestes idiotka - to jest powod odejscia

Gość gość
Skoro prosto w oczy nie wspomniał nawet o zerwaniu, jeszcze mówi, że mnie kocha.... nie rozumiem jak można tak kłamać prosto w oczy. xxx witamy w życiu dorosłych! i nie ma się co obrażać o trafne komentarze to, że zanegujesz prawdę nie znaczy, że ona zniknie

Gość gość
dlaczego mówi, że kocha? bo chce żebyś jeszcze wypięła parę razy zanim znajdzie następną - po co ma sobie męczyć rękę?

Gość gość
pewnie ma juz inna i tylko gral

Gość gość
Ludzie słusznie tu piszą. Koleżanko odsuń się od niego. Jasne przykro Ci, pewnie dalej Ci zależy ale WBIJ SOBIE DO GŁÓWKI jedną prostą prawdę kosmosu - SAMCA NIE MOŻNA PRZEKONAĆ żeby kochał od nowa! Miłość faceta = chemia i popęd. Sory taka prawda. Jak się chemia wypali i popęd to miłość faceta umiera :) lepiej dać se siana, odsunąć się od niego i przestać robić z siebie debilkę walcząc, starając się itp. Najszczęśliwsze, najbezpieczniejsze związki to te gdzie kobieta ma wylane, a on skomle całe życie :P Dziewczyny przestańce mieć skrupuły w stosunku do "stworzeń" które kochają c***jem :) Przestańcie się rozczulać. Kobieta może pokochać, przywiązać się do męża po X latach, docenić go itp. Facet musi mieć zabawę i rozrwykę jak małe dziecko, szybko się nudzi i strzela z doopska. Należy go traktować instrumentalnie jak narzędzie zaspokojenia próżności i odmawiać regularnie tyłka dopóki sam się nie pozbędzie swojej wolności :)