Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Gdybyście założyły restauracje typu fast food to jak wyglądałoby menu w nim?

Polecane posty

Opiszcie, rozbudźcie moją fantazje kulinarną :) Mój fast food byłby drogi, dla snobów i sprzedawałabym w nim burgery i kebaby z egzotycznym mięsem, np. mięsem kangura i krokodyla, renifera, strusia, gazeli i zebry :) Mięso każdego z wyżej wymienionych zwierząt jest sprowadzane do Polski i można je kupić :D

Gość gość
ja bym zrobiła fast food taki mój sentymentalny - ziemniaczany Byłyby w nim placki ziemniaczane z różnymi dodatkami, od cukru, keczupu, przez sosy różne, po łososia wędzonego i kawior. Babka ziemniaczana i pieczone w piecu ziemniaki z dodatkami Może pyzy i kartacze :) Jak szukasz pomysłu na fast food, to zrób taki plis

Gość gość
Kiedyś w Krakowie był Różowy Słoń z pysznymi deserami nie mieszkam w Krakowie i nie wiem dlaczego go zlikwidowano ale może takie desery to dobry pomysł,

Gość gość
Na pewno byłoby to jedzenie, które przygotowywane byłoby z należytą starannością. I koniecznie oddawałabym zużyty tłuszcz gasrtonomiczny do serwisu tj Euro Eko Polska, żeby jedzenie było zdrowsze.

Gość gość
Mięso z kota, czarnego kozła i krwawa Mery do popicia.

Najszybciej jakbym miał się decydować na ten rodzaj biznesu, podpiłabym się pod jakąś sieć pizzerii np. http://www.piramidpizza.pl/ . Dlaczego? A dlatego, że model jest już sprawdzony, mają opracowany schemat działania, menu, itp. Także u mnie w menu królowałyby pizze ;-) .