Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda_chuda

zadzwonić czy nie? (jak dziecko :P )

Polecane posty

Gość stary koń
on Cię zaprosił do siebie, teraz Twój ruch żeby wiedział że Tobie też zależy żeby do niego pojechać ps. bilet kup za swoje choćbyś miała pożyczyć, nie możesz się uzależniać od niego na tym etapie, zależy ci na nim ale jesteś niezależna od niego

Gość gość
stary koniu, ona jeszcze nie ma pewności, że on ją chce na poważnie, a ty jej polecasz kupić bilet, żeby do niego leciała? a podobno brak logiki, to cecha kobiet :D

Gość stary koń
gość321 dziś nieprawda, oboje są nie najmłodsi i z rynku wtórnego, nie muszą się już bawić w podchody, oboje wiedzieli już wcześniej co to seks, na co mają czekać

Gość gość
na co? ano na konkrety, a te mogą się okazać fikcją :P

Gość stary koń
jaki brak logiki, nie spróbuje nie przekona się, a jak nie wypali to zwiedzi Londyn i wróci do swej samotni, tu przegrana nie równa się porażce

Gość stary koń
trzy noce dobrego (mam nadzieję) seksu, to już coś, niejedna z was by chciała :p

Gość ruda_chuda
Nie ukrywam, że seks świetny! I dlatego powiedziałam, że lajf is lajf, wiem, że różnie bywa, ale chyba stary koń rozumie o czym mowa. Nie mamy po 15 lat, żeby nie wiedzieć co to seks, na pewnym etapie pierwszego spotkania oboje wiedzieliśmy, że pójdziemy ze sobą do łóżka. Biletu jeszcze nie kupię, najpierw zaproponuję weekend w Londynie. Kocham to miasto, więc tak czy siak faktycznie będe wygrana a, jesli nie wyjdzie... coż, jakoś trzeba z tym żyć.

Gość gość
Napisz do mojej wróżki Sofii. Ona Ci napisze czy powinnas zadzwonic czy nie i czy to ma jakąś przyszlosc. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
nie pisz do tarocistki, przecież możesz zatelefonować do wróża Macieja albo innej nawiedzonej, których pełno. wystarczy zapytać znajomych :D

Gość stary koń
oczywiście raz na jakiś czas spotyka się taką kobietę/ mężczyznę że wystarczy chwila i już wiadomo że jak nas zostawią choć na chwile samych zrobimy to, ty spotkałaś takiego faceta, już jesteś do przodu, to nie zdarza się często :-) niestety

Gość gość
no, zostawiła go, a on tam gdzie jest to robi (bo zostawiła go na chwilę). rzeczywiście "jest do przodu" i niestety chcesz czy nie zdarza się to często :P