Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam iść do tego ginekologa?

Polecane posty

Gość gość

Lecze się na hemoroidy i lekarz oprócz stanu zapalnego zauważył też mocno zaczerwienione wejście do pochwy i ogólnie stan zapalny, swędzi mnie też i koniecznie powinnam przebadać sie ginekologicznie. Problem w tym, że nie wiem jak mam o to mamę poprosić! :/ bo ona uważa, że takie rzeczy to w domu się leczy i nie wiem :/ czy sb odpuścić? Ale nie chce opieprzu dostać od lekarki jal bym u niej była, że jednak tego gina nie odwiedzilam...

Gość gość
lekarz jak każdy inny? czemu mama miałby robić problemy? powiedz, że lekarka kazała Ci się zbadać i tyle. Jak chcesz bardziej mamę przekonać to powiedz, że lekarka jest zaniepokojona czymś i koniecznie kazała Ci iść do lekarza. powiedz mamie, że nie do końca wiesz o co chodzi

Gość gość
Jak ukonczyła s15 rok życia to dla czego masz sama nie isć do ginekologa a twoja mama pewnie też nie chodzi i to z tego wynika ze infekcje leczy się w domu....no masakra jednym słowem ja jakmam jakies dolegliwości to idę do swojego gina z http://inter-med.pl/ i jestem spokojna.Pamietajcie ze nie leczone lub zaleczane infekcję moga prowadzić do wielu chorób - nadrzerek, raka szyjki macicy, ciąż pozamacicznych od stanów zapalnych i zrostów jajowodów.

Gość gość
Ile masz lat? Im więcej, tym ta sprawa będzie łatwiejsza do załatwienia dla Ciebie (chodzi mi o różnicę, np. 15 a 18 lat). I co do Twojej mamy, to dobrze pisze mój/moja przedmówca/-czyni. Zaniepokuj ją, że coś się złego dzieje, i koniecznie musisz iść na badanie, zresztą sama lekarka tak zaleciła. :-)