Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klara12

Okres a ciąża

Polecane posty

Hej dziewczyny mam takie pytanie ponieważ staram sie z mężem o dziecko ponad 2 lata teraz jestem po zabiegu HSG dostałam okres ale nie był taki bolesny jak zawsze ale krew była teraz jestem tydzien po okresie a piersi dalej mnie bolą a nigdy tak nie miałam zaraz po okresie nie bolały tez mam bóle pleców na krzyżach czy możliwe ze dostałam okres i jestem w ciazy nie robiłam testu bo stwierdziłam ze jak jest okres to sie nie udało

Gość gość
Mialam normalny okres, potem plamienia przez ponad tydzien, bolal mnie brzuch i plecy, okazalo sie ze ciaza

Dziwnie sie wlasnie czuje plecy mnie bolą jestem ospała i te piersi tylko ten okres mnie powstrzymuje nie chce sobie robic nadziei bo pragnę byc mama pierwszy raz mam tak po okresie

Gość gość
Mnie piersi nie bolaly moze dlatego ze karmilam starsze dziecko. Bylam mega zmeczona i bolal mnie krzyz. Umowiam sie do lekarza przez plamienia, do wizyty bylo grubo ponad tydzien. Jakis wewnetrzny glos kazal mi zrobic test i bach dwie kreski, z tym ze druga ledwo widoczna. Pognalam do gina nie czekajac na wizyte, na usg nic nie bylo widac wiec podejrzenie ciazy pozamacicznej. Na szczescie po weekendzie okazalo sie ze zdrowa ciaza :-)

Gość gość
jak jestes w ciazy to test juz ci wyjdzie, u mnie w okresie@ byly plamienia przy poz tescie potem tydzien przerwy i jednodniowe krwawienie po ktorym kilka dni plamien ciaza prztrwala teraz 8 tydz i juz plamien nie mam

Jak nie miałam plamien tylko tak jakby normalny okres ale praktycznie bez boli co zawsze mam okropne a teraz mam biały śluz ale to chyba dlatego ze zaczynaja sie dni płodne

Gość gość
wez juz sobie nie wkrecaj.

Gość gość
Zrob test