Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wyrównać koloryt skóry

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o możliwości wyrównania kolorytu skóry po lecie. Jak można osiągnąć taki efekt? Stosować jakieś kosmetyki czy wybrać się na zabieg do kosmetyczki?

Gość gość
solarium ;)

Gość gość
Ja sobie kupiłam na trena.pl fajne masło kokosowe za 12 zeta. Wiadomo że nie wyrówna plam i większych przebarwień, ale jeżeli chodzi o takie mniejsze, minimalne to jest ok

Gość gość
Kwasy, wit. C, wit. B 3 (niacynamid) - składniki albo niemal gotowe kremy, toniki i serum kupisz na stronach typu Mazidła, Zrób sobie KRem, Biochemia Urody... Są też "gotowce" np. z Bandi, Norela, Bingo...

Gość podogdynka89
Raczej solarium Ci nie pomoże, a jeszcze pogorszy sprawę. Może lepiej weź pod uwagę właśnie jakieś nawilżanie skóry, ewentualnie peelingi kwasowe. Z tego co wiem, gabinet z Wrocławia – Wyspa Piękna robi coś takiego, chociaż pewnie w innych znajdziesz podobny zabieg. Poczytaj sobie tylko na jakich produktach pracują. Tu najpierw przeprowadzą z Tobą wywiad, żeby wykluczyć ewentualne przeciwwskazania. Jeśli nie możesz mieć robionych kwasów, to zaproponują Ci coś innego.

Nie no na jesień nie polecam stosowania solarium szczególnie, że skóra i tak jest wysuszona słońcem tutaj raczej radziłabym stosowanie kremów brązujących może też warto przejść się na pelleve (http://www.beauty.com.pl) czy inny podobny zabieg :)