Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie odnośnie wizyty u ginekologa

Polecane posty

Gość gość

Bedę szła niedługo pierwszy raz. Mam stan zapalny, zaczerwienienie wejścia do pochwy i świąd. Boje się, że lekarka może mnie wyśmiać lub coś niemiłego mi powie bo jestem dziewicą i głowe jej zawracam bo i tak mnie nie zbada... i czy jak się już rozbiorę to będę musiała przez pół gabinetu iść półnaga do fotela? Jak u was w gabinetach jest?

Gość gość
wyśmiać to Cię napewno nie wyśmieje...ale sama jestem ciekawa jak to jest. Też niedługo idę pierwszy raz i trochę nie wiem czego się spodziewać ;)

Gość gość
żadnego wyśmiania,zapalne podrażnienia to częste,załóż dłuższą koszulkę i po problemie

Gość gość
Może z tym wyśmianiem to przesadziłam, ale żeby jakichś chamskich komentarzy i złiśliwości nie bylo :o ale słyszałam, że to dobra pani doktor i jest chwalona.

Gość gość
nie sądze żeby jakoś niemiło to skomentowała...ale jak już się o to pokusi to olej to ;)

ja miałam przeboje z ginekologami ale w takiej sytuacji nic się nie obawiaj. no i tak jak ktoś pisał załóż jakąś tunikę i jak zrzucisz spodnie i majtki nie bedziesz musiała świecić tyłkiem.

Gość gość
Może Ci zwrócić uwagę że\a) zwlekałaś z pierwszą wizytą b) tak długo łazisz z infekcją Mnie kiedyś opieprzyła, że się wspomagałam leczeniem bez recepty i się nie dało już wymazu zrobić (ale ja po prostu w innym wypadku bym się do niej nie dowlekła). Ale no to raczej średnia lekarka i poszłam do niej z musu. W większości gabinetów ściągasz gatki tuż przy fotelu. A tak z mojej strony - po leczeniu zainwestuj w probiotyki dowcipne, żele w stylo provag itd. Ponad rok czasu mi te g****a nawracały (doustne leki tez brałam).

Gość gość
Wiem, bo już opieprz dostalam lekki od lekarki rodzinnej że duźa dziewucha ze mnie a u ginekologa jeszcze nie byla, ze najwyzszy czas sie przebadac. Ps mam 14 lat, ale te infekcje czesto dosc mam

Gość gość
Lekarz nie ma prawa wysmiewać bo co to za lekarz....ja miałam taką sytuację kiedyś kiedyś że mam 19 lat i nie bylam u ginekologa i czy ktos w ogóle mnie widział na fotelu.... Kwestia uświadomienia. Teraz mam 31 lat i chodzę regularnie do http://inter-med.pl/