Gość saraaa1996 Napisano Wrzesień 29, 2015 witam wszystkich jezeli miala któraś z was taki problem to proszę o przeczytanie i odpowiedź .. ;) mam 19 lat a od podstawowki jak dobrze pamietam 5 klasy mam takie nieregularne cykle.. mianowicie moja sytuacja wyglada tak że, planowaną miesiączke mialam dostać 3 dni temu (tak pokazał moj kalendarzyk) dodam że mam baardzo nieregularne miesiączki, wachaja sie od 31 do 40 dni.. i od paru dni nic, minęło 43 dni od poprzedniej . raczej wykluczam ciąze bo robiłam test w piątek i bylo wszystko ok. wynik negatywny. nakłoniło mnie do tego to że współżyłam z moim chłopakiem jakies ponad 2 lub 3 tyg temu bez zabezpieczenia, no ale jesli miala by to byc ciaza to w piątkowym tescie wynik byl by z dwiema kreskami... jutro ponowie test, ale no zadnych objawów dodam ze nie mam, moze to zwiazane z chorobą ? po tym okresie mialam isc na cytologię, glukozę i dwa hormony bo tak skierowala mnie Pani ginekolog odnosnie moich nieregularnych miesiączek.. czy któraś z was miala podobnie? zaczynam sie denerwowac i planuje pojsc jeszcze raz do mojej pani doktor jesli w tescie nic dalej nie wyjdzie.. pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach