Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teściowa domaga się byśmy dali dziecku na imie HLONDA. zabiłam ją śmiechem...

Polecane posty

Gość gość

Zaproponowała..o, przepraszam, niemal wparła w nas, że dziewczynka będzie miała niebanalne życie jeśli damy jej ciekawe imię. Wymyśliła imię HLONDA ewentualnie STADANA. obrzydliwe imiona...niemal nie zabiłam jej śmiechem :/ a co Wy o tych imionach myslicie?

Gość gość
a są w ogóle takie imiona?? bo pierwsze słyszę

Gość gość
To nie są żadne imiona każdy wie, że Hlond to jest nazwisko był nawet taki ksiądz, a Stadana? pierwsze słyszę. Albo coś ściemniasz albo twoja teściowa to niezrównoważona wariatka i powinna prędko udać się do specjalisty!

Gość gość
A swoim dzieciom jak dala na imie? Z ciekawosci pytam :) A imiona... niezle , ciekawe gdze je znalazla jajcara jedna :)

Gość gość
ja nic nie ściemniam, to naprawdę są jej pomysły. siedzi cały dzień na d....to i w głowie się roi. chłop z nią nie wytrzymał i odszedl. siedzi taka i rozmyśla durnoty w głowie. a swoje dziueci nazwała normalnie!! Andrzej i Rafał...

Gość gość
Lepiej Honda:) a druga Toyota:D

Gość gość
Jak rodzila sie moja kolezanka to jej babcia toczyla wrecz WOJNE z jej mama,zeby miala na imie IZAURA. Jesli bylaby chlopcem mialaby miec na imie koniecznie LEONIO. Wiec nic mnie nie zdziwi... Dodam, ze hylo tp ponad 25lat temu gdy w tv przebojem byla Niewolnica Izaura:)

Gość gość
Izaura...dobre...hehe

Gość gość
Tę Izaure to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, bo pamiętam, jakim szlagierem był ten film. Ale te dwa dziwaczne imiona? Właściwie trudno nawet to nazwać imionami, bo chyba takie nie istnieją.