Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy pocałunek w nowym związku jak u was wygladał?

Polecane posty

Gość gość

1)Gdzie pocałowaliście pierwszy raz namiętanie? 2)Czy to był krótki pocałunek czy nie mogliście przestać? 3) Po ilu randkach? 4)Kto kogo pocałował?

Gość gość
ad1) na spacerze ad2) nie mogliśmy przestać, pewnie gdyby to było w domu to byłby seks ad3)po 6 randkach wielogodzinnych, już nie mogłam się doczekać pocałunku ad4) ja, on się chyba trochę obawiał:-)

Gość gość
wogole to faceci boja się kobiet i to 3 raz ja pierwsza całuję:-P

Gość gość
To obrzydliwe calowac puszczalska po jakims innym facecie ktoremu jeszcze lizala ptaka i pila sperme :O

Gość gość
To obrzydliwe calowac puszczalska po jakims innym facecie ktoremu jeszcze lizala ptaka i pila sperme :O

Gość gość
Tak, ale najpierw zaczął masować mi cyce a ja mu ptaszka. Dopiero później zaczęliśmy się całować. I to było w pociągu dalekobieżnym.

Jak byłem młodszy to troche inaczej to wyglądalo. Przeważnie po drugim lub trzecim spotkaniu cmokałem dziewczyne szybko w usta i tyle bylo z pocaunku ;)

Gość gość
1. W kolejce do toalety. 2. Krótki ale nie mogliśmy przestać 3. 0 4. Nie pamiętam, samo wyszło, oboje wpadliśmy ustami na siebie.

1) w pubie 2)krótki 3) dość długo przed pierwszą randką 4)ja, on by się jeszcze z miesiąc zastanawiał.

Gość gość
krótki?? to znaczy ze u was chyba chemii nie było. U nas był tak ostry pocałunek że myślałam że zwariuję:-P

krótki?? to znaczy ze u was chyba chemii nie było. U nas był tak ostry pocałunek że myślałam że zwariujęjezyk.gif x nie mam zwyczaju się obśliniać publicznie

Mm ostatnio na dyskotece jak z jedną się lizałem to tak mi język ssała jak odkurzacz :D Dobre to z tą kolejką do wc :) Miałem raz podobnie też w klubie po pojaku

1.na koncercie 2.pierwszy krótki,drugi ciut dłuższy potem już długie i namietne 3.na pierwszym przypadkowym spotkaniu po ponad poł godziny znajomości 4.On mnie.

Gość gość
Nigdy nie dałabym się pocałować namiętnie na pierwszej randce🖐️

Gość gość
Magiczny pocałunek jest taki wyczekiwany a nie bach na pierwszym spotkaniu. Własnie taki wyczekiwany jest niesamowity, dlatego nie warto się z tym spieszyć bo wtedy nie ma tej magii.

Gość gość
Haze dziś wiesz, juz wiem jak oszukać fatum.. trochę czasu i wszystko można znaleźć, chcesz to napisze pod tym wątkiem;-)

Gość gość
studzinska a potem był seks?

Gość gość
piszcie jak było u was

piękny miałam dzisiaj sen :) Ech ale zachowam go dla sb