Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znany gość

Witam ponownie

Polecane posty

Gość znany gość

wpadłem bo dawno nikt mi nie mówił, że mam krzywego ryja, jestem najbrzydszym facetem na ziemi i takie tam. nie chce mi sie tego wyszukiwać po topikach więc postanowiłem założyć topik zbiorczy. dla ułatwienia zycia sobie i wam:) zapraszam:)

Gość gość
mile widziane subtelne podteksty sugerujące wiadome autorstwo. jestem masochistom. jak raz dziennie nie zostane upokorzony przez kobiete życia to sie czuje nieswojo. tak jakby odżywam a to przecież nie o to chodzi w tym wszystkim

Gość gość
no tak lubicie działac z zaskoczenia. musze wymyślić jakiś topik, w którym będziecie mnie mogli zaskoczyć a ja będę mógł wyglądac na zaskoczonego i przyjme na klate kolejną dawkę gorzkiej prawdy.

Gość gość
najlepsze są teksty wg schematu nie żyjesz ale do twarzy ci z trumną troche to prymitywne ale jakie skuteczne. co by tu jeszcze?

Gość gość
Pobudzam się ręką

Gość gość
Cynus to ty? Nie łam sie;-))

Gość gość
w zasadzie to chba wszytko. pozdrówcie wuja ciocie skarbnika i pierwszą dame drugiego księgowego

Gość gość
ty też sie pobudzasz? ja to bardziej chce zapomnieć o tym, że nigdy nie będę jej miał. czyli, chba ma to jakiś zwiazek z seksem bo pomaga..

Gość gość
najgorzej jest jak mnie najdą podejrzenia, że być moze zna ludzi, których ja znam bądźx znałem. a może nawet znała ich wcześniej. jak sobie pomyśle, że może były między nimi jakieś bliższe kontakty to mam ochote oswierzć te znajomosci w celu ich zakończenia poprzez eliminacje znajomych. chyba nawet bardziej szukałbym ich niż jej bo musiałbym im zadać bolesną śmierć. staram sie o tym nie myślec ale to trudne bo mi sie tak jakos samo mysli o wszystkim

Gość gość
koniec końców każde puzzle da sie ułożyc. nawet jak nie wiadomo co mają przedstawiać. wystarczy szystematycznie dopasowywać do siebie elemetnty. możnaby nawet rozpisac jakiś algorytm jak to robic ale najlepszą metodą wg mnie jest dopasowywanie kazdego nieułożonego do każdego możliwego połączenia. liczba połączen rośnie tylk do pewnego momentu za to liczba puzzli sie zmniejsza. takze luzik:);)