Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przedszkole

Polecane posty

Gość gość

Jakie zajęcia maja wasze dzieciaki w przedszkolu? Bo u mnie maja tylko platyke i muzyke i zastanawiam się cz to trochę nie mało. W ogole rozważam zmiane przedszkola , bo mam wrazenie ze moje dziecko w ogole sie nie rozwija tam.

Gość gość
Rytmika Tańce Angielski Religia jak ktoś chce Plastyka Muzyka

Gość gość
wazne są zajęcia z psychologiem i logopedą. Bo oni szybko mogą zauwazyć jakie nieprawidłowości w rozwoju dizecka. Nasze przedszkole współpracuje z fachowcami z http://www.biomed.org.pl/ dzieki czemu jak coś dzieje nie tak, mozna liczyć na skiteczną pomoc.

Gość gość
W Tequeście jest sporo zajęć: angielski i hiszpański w cenie, rytmik, ceramika, biologia - także w cenie.

Gość gość
Moje dziecko ma w Bajeczce na Bemowie angielski, logorytmikę, jest też autorski program „Little Cook – Mali Kucharze". Dzieci uczą się przez różne projekty.

Gość gość
A jak wygląda w Tequeście sytuacja z godzinami? O której oni zaczynają? Bo my z mężem na 7:30 do pracy...

Gość gość
W Tequeście zaczynają o 7 rano, więc jest super. My z mężem też na 8 do pracy, więc po drodze dziecko zostawiamy. Dobrze, że mają na względzie rodziców, którzy jadą do biura.

Gość gość
O, ten program „Little Cook – Mali Kucharze" jest fajny. Gdzie jest to przedszkole Bajeczka? To jest Warszawa?

Gość gość
A jak wyglada sytuacja z grupami w Tequeście? Bo słyszałam, że grupy sa nieduże, więc dla nas to byłby spory plus.

Gość gość
Grupy w Tequeście nie są liczne, dzieciaki mają duży komfort zarówno zabawy, jak i nauki.