Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety to wredne sz....y

Polecane posty

Gość gość

jakas inna rozbila jej zwiazek, zabrala faceta i jaka to ona niewinna, o karmie mowila, ze do tamtych wroci a ona teraz robi to samo i uwodzi i rozbija komus innemu zwiazek tylko dlatego, ze ktos jej rozbil zwiazek, i jeszcze pewnie by sie tlumaczyla, ze ona nic takiego zlego nie robi.

Gość gość
Ale co Ci do tego. Ma całe życie stać w kącie? Może jej związek nie był w fazie rozkładu tak jak ten który ona według Ciebie rozbija? Może ona to nie zaslużyła a tu ona jest podłą suczą. Nic nie wiesz o sytuacji.

Gość gość
Ale zgadzam sie kobiety to wredne si...e,

Gość gość
malznstwo to rozpadajacy sie zwiazek? to nie moj zwiazek ja tylko jestem obserwatorem a ona gdy byla w poprzednim zwiazku to sie do rozbijania czyjegos nie pchala a ze teraz jest sama to pcha sie w czyjs inny tylko po to aby nie byc sama i nie interesuja ja druga kobieta tylko ona sama, o to mi chodzi, ze sama wczesniej mowila, ze tak sie nie robi itp a robi to samo

Gość gość
jak facet zdradza to s*******n z niego ale jak kobieta wchodzi w czyjes zycie to jest dobra bo cale zycie ma stac w kacie, po co ma szukac kogos wolnego jak moze wziac sie za zajetego

Gość gość
On nie chciał a ona go wzięła :D

Gość gość
9.31 Tak, małżeństwa również się rozpadają. Szczególnie wtedy, gdy jedyną motywacją trwania w nim staje się potrzeba nie bycia samotnym.

Gość gość
nie no spoko, po co te wszystkie placze ze ktos kogos zosrawil, przeciez to jest dobra rzecz

Gość gość
kobiety zawsze znajduja wytlumaczenie na to co robia, dobrze czy zle zawsze kobiety sa niewinne a to jest wina mezczyzn

Gość gość
Każdy winny szuka dla siebie wytłumaczenia, niewinni nie muszą.

Gość gość
Małżeństwa też się rozpadają. Każdy powinien sam pilnować swego. Jeśli żona nie dała rady to co Ty możesz zrobić. A może wiedziałaś, że jej mąż ma inną i nie powiedziałaś?

Gość gość
nie chodzi o to, ze sie ich malzenstwo rozpada czy kryzys maja czy cokolwiek tylko chodzi o ta kobiete, jak ja facet zostawil to psy wieszala na tej drugiej, ze tak sie nie robi, ze karma ich kiedys dopadnie, a ona sama robi teraz podobnie, tylko po to aby skrzywdzic druga osobe tylko dlatego, ze sama tego doznala

Gość gość
A to akurat całkiem głupie jest, tak mścić się na kimś, kto nie zawinił.