Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przysłali feralne meble czy mogę coś zrobić, pomocy

Polecane posty

Gość gość

czekałam 2tyg na meble , wszystko zapłacone, a oni dzisiaj przy montażu mi wyskakują, że zapakowali złe drzwiczki i nie mogą ich zamontować, muszę czekać kolejne 3tyg ! do jasnej cholery czy w tym kraju nie da się już nic zrobić? przecież to ich błąd, płacę wymagam, zaliczkę szybko wzięli, ale jak ja po remoncie nie mam jak rzeczy zapakować , goście mi się zlatują z zagranicy, jest jeden wielki syf i bałagan to co ja mam zrobić? Myślicie , że mogę pojechać do tego sklepu z meblami i domagać się obniżenia kasy za te meble? bez jaj.. co to ma być, że oni pakują feralne meble i wysyłają do klienta ..

Gość gość
Oczywiście, że możesz się domagać obniżki, przecież firma się nie wywiązała z ustaleń i zobowiązań!

Gość gość
właśnie , ale do kogo z tym iść? bo ta firma meblowa to jest tak jakby pośrednik, gdzie to zgłosić? jestem wściekła.. miałam remont i ciągle coś nie tak :( a to drzwi złe zamówili w sensie miało być prawe skrzydło, dali lewe i wmówili, że ja tak chciałam

Gość gość
Ja nie miałam problemu z meblami. Zamówiłam całą kuchnię u stolarza, którego znalazłam na http://superstolarz.pl - przeczytałam opinie i zdecydowałam się skorzystać. Polecam