Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu trądzik zawsze mają tylko przegrańcy?

Polecane posty

Gość gość

Czyli ci, którzy dostali wystarczającego kopa od życia. Ci, którzy i tak mają piekło przez swój żałosny wygląd, to na dobitke jeszcze ten trądzik, który dla takiej osoby jest jak gwóźdż do trumny... Nigdy nie słyszałem i nie widziałem, żeby jakiś przystojny albo normalny chłopak miał trądzik, albo z nim walczył... Dlaczego? Oczywiście mówię tylko o chlopakach, bo dziewczyny to akurat wszystkie mają. Aleone nie muszą walczyć i przejmować się tym, bo wystarczy tapeta jak codzień i już c***a widać.

Gość gość
Coś w tym jest. Ja kiedyś miałem niskie iq, gdy byłem małym chłopcem, wykryli mi to, nauka mi ciężko szła w szkole. Najgorzej chyba napisałem testy w 6 klasie ze wszystkich w mojej klasie. I na dodatek dostałem trądziku w wieku 13 lat, tak ciężkiego, że do dzisiaj jestem prawikiem bez związków na koncie, mam 24 lata, i jeszcze nerwica lekka mi doszła. Blizny po syfach i przebarwienia.

Gość gość
Czemu tylko przegrańcy? Dużo osób w moim liceum miało trądzik a teraz są nieźle ustawieni w życiu, tak po prostu bywa że ktoś ma trądzik a ktśoś nie, byłeś u dermatologa?? Używałeś jakiś kosmetyków/kremów na trn trądzik