Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uzależnienie psychiczne od partnera

Polecane posty

Gość gość

Jak sobie z tym poradzić ? Co robić ?

Gość gość
Dla swojego zdrowia i dobra odejdź od niego. Pisze tobie z doswiadczenia. Dopóki nie oderwiesz sie od niego, to sobie nie poradzisz z tym

Gość gość
jak się jest głupkiem i nie ma się swojego życia to wtedy uzależnia się od faceta na bycie tępą szmatą nie ma lekarstwa

Gość Arijaaa
Ojj nie odrazu tepa szmata. Dziewczyna jest zagubiona. Polecam psychologa.

Gość gość
Gość z 23.31 możesz coś więcej napisać ? Ja nie umiem odejść , czuje paniczny lek przed rozstaniem, przestaje jeść, ciagle ból brzucha, gorąco mi. Poprostu sie potwornie boje . On to wykorzystuje :((

Gość gwoli wyjasnienia
zs Bo kobiety uzalezniaja sie od emocji, faceci bardzo rzadko.

Gość gość
Chyba wam się nie chce pracować. Teraz to się nazywa uzależnienie. Też można zarobić w ten sposób.

Gość gwoli wyjasnienia
A kto powiedzial, ze my w pracy?

Gość zawsze szczery
Bo kobiety uzalezniaja sie od emocji, faceci bardzo rzadko. x naprawde? :-) x to ze pisze "interesujace" nie oznacza, ze nie znam przyczyn

Gość gwoli wyjasnienia
zs, dobra nie tlumacz sie. jak sie zaczyna tlumaczyc dowcip to juz po zabawie. spielverderber!

Gość zawsze szczery
nie "sie" tylko tobie

Gość gwoli wyjasnienia
nie tlumacz sie przede mna :D

Gość gość
Witaj to ja 23:31, przemysł to dziewczyno, wykończysz sie. Miałam tak samo, pomogl mi psycholog, wzielam zycie w swoje ręce, tylko od ciebie zalezy, czy z tym cos zrobisz. Psycholog Tobie dopomoże. Lecz decyzja o rozstaniu należy do Ciebie. Pamiętaj, to jest Twoje zycie, ktore jest jedno. Nikt nie powiedział, ze bedzie łatwo dasz rade, bo jesli nie ty, to kto. I pamiętaj, ktos, kto kocha, nie rano drugiego człowieka

Gość gość
Wiem tylko trudne to wszystko tym bardziej ze jest dziecko. Ale może od psychologa zacznę bo zniszczę życie nie tylko sobie. Ta myśl jedynie mną kieruje.

Gość gość
Trzymam kciuki, ja mam dwojke. Dasz rade...pozdrawiam

Gość gość
Polecam Ci książkę ,, Kobiety które kochają za bardzo,, Robin Norwood Tam jest wszystko w tym temacie. Jak to się objawia, jak z tego wyjść. Nie oznacza to zakończenia związku, ale prace nad sobą. Jeśli sama się wzmocnisz wtedy dojdziesz do wniosku czy chcesz nadal z nim być. Możliwe też, że on się zmieni pod wpływem twoich zmian. Poszukaj ebooka w internecie.

Gość gość
Możliwe też, że on się zmieni pod wpływem twoich zmian. xxx ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha aż mi się zajady ze śmiechu porobiły!

Gość gość
On się nie zmieni. Poszuka następnej słabej, uzaleźnionej i naiwnej. Skoro lubisz być scierką do podłogi...

Gość gość
Na oba pytania- odejść. A potem zrobić porządek ze swoim życiem, by nie uwieszać się na następnym mężczyźnie, ale być dla niego godną partnerką.

Gość gość
i powiedzial to ten ktory sam jest "godnym partnerem" ? jest jakas ksiażka w stylu "mezczyzni ktorzy stalkuja za mocno"?

Gość gość
gość 23:55 Znam przypadki, że on się zmienił, ale w przypadku kiedy ona przestała dawać dobą pomiatać.