Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1naszcykl

Mamy na LIPIEC 2016

Polecane posty

Gość gość321
Ja mieszkam na Śląsku :)

Gość peggy990
Ja na Dolnym Śląsku.

Gość gość321
Beta1906 gratuluję na pewnopiękne przeżycie usłyszeć bicie serduszka maleństwa :)!!! Peggy mnie bardzo podobają się imiona dla dziewczynek Arletka i Alicja , i marzy nam sie z mężem po cichu córeczka ;) ,a gdyby chłopiec trudniej będzie wybrać imię... podoba mi się Karol i Krzyś :) A Wam?? Pozdrawiam Wszystkie Dziewczyny, miłego wieczorku:)

Gość gość321
Peggy 990 ooo :) ja dokładniej z Zagłębia :) Pozdrawiam

Gość Usia1993 z telefonu
Gość u mnie ciąża planowana jednak nie sądziłam ze znów w 1 wszy cyklu się uda tym bardziej ze sek był na 2 dni przed ovu Karolina gdzieś na internecie pamiętam jest kalkulator bety i jej przyrostu pamiętam z 1 wszej ciazy Studentka jesteś o rok młodsza ode mnie z chłopakiem dacie rade wychować a twoja mama może pomóc ci w opiece ??? Wtedy dałabys rade kontynuować naukę. Lipcoweczka ja bym się wstrzymała jeszcze z 3 dni i możesz testować Beta1906 chyba każda z nas na to czeka niesamowite przeżycie Peggy a jak będą bliźniaki ale czad

Gość Lipcóweczka 09
Testów mam sporo więc chyba się pokuszę, zwłaszcza że dalej się czuję kiepsko. Ja jestem z opolskiego, na pograniczu z dolnośląskim

Gość Usia1993 z telefonu
Ja biorę falvit I jestem z Gorzowa Wielkopolskiego

Gość Morelove
@ nadal nie ma . Czuje takie skurcze ( lekkie uciski pod pępkiem ) jakbym miała zaraz dostać @ ale za chwile przechodzi . Piersi coraz bardziej nabrzmiałe i guzkowate . Do tego ból jajników . Mysle ze z testowaniem poczekam do piątku . mam nadzieje ze @ nie przyjdzie

Gość gość321
Hej Dziewczyny, Morelove czuję że Ci się udało :) Super!!!Kiedy testujesz?? :) 3mam mooooocno kciuki, by były dwie kreseczki :))!!! To trochę nas tu jest z różnych stron Polski :)) Ja póki co biorę tego Folika i wit. D , a jeśli chodzi ododatkowe witaminy ,staram się jeść warzywa , owoce, i orzechy ostatnio szczególnie , również nabiał -jogurt lub kefir jem zawsze w pracy :) , i rybki też zajadam :) .Pozdrawiam Dziewczyny miłego dnia!!!:))

Gość Morelove
Według kalendarza @ powinnam dostać w poniedziałek czyli narazie 2 dni spóźnienia. Więc o ile wytrzymam to test zrobię w piątek. Trzymajcie kciuki bo bardzo chce do was dołączyć !

Gość jagodowomi
Witajcie dziewczyny . Ja dziś z ranna testowałam drugi raz tym samym testem pepino . Minęły trzy dni a kreska pojawiła się chwileczkę wcześniej ale dalej jest jasna . Wrzuciłam bym wam zdjęcie ale chyba nie idzie . Nie wiem co o tym myśleć :( Chyba w piątek zrobię jeszcze jeden czuły . Tak na prawdę dopiero jutro jest 14 dni po owulacji i powinna przyjść @ , mam nadzieje ze jej nie będzie .

Gość jagodowomi
Albo najlepiej pójdę jutro na bete ale wyniki na drugi dzien dopiero .

Gość gość
nick_________wiek_______ktora ciaza______termin porodu JoJoa________?___________2_____________01.07.2016 Aleksandra26__26_________1 _____________02.07.2016 MamaAntka____36_________2_____________02.07.2016 atamka86______29_________1____________ 03.07.2016 Savi___________26_________2____________04.07.2016 BO1984_________31________1____________04.07.2016 Wanilia86______29__________2___________05.07.2016 Patrycja1109____23__________2___________05.07.2016 agunia1981____34_________3_____________10.07.2016 peggy990________24_______1_________________11.07.2016 gosc b_________27__________3____________12.07.2016 Jamarianna_____30_________3_____________13.07.2016 gość321_________33_________1_____________13.07.2016 karolina_r22______27_________2_____________13.07.2016 usia1993________22_________2______________14.07.2016 mimkaninka_____?_________?______________15.07.2016 olala25_________25_________1_____________19.07.2016 SandraSandrs___?__________2______________? DomiDomiMor___34________3________________? Szyba_Wenecka___29_______1________________?

Gość gość
dopiero do polowy lipca ciaze a juz tyle przyszlych mamus :)

Gość Lipcóweczka 09
Zrobiłam test, negatywny, ale @ mam dostać w niedzielęl wiec oby po prostu bylo za wcześnie.

Gość gość999999
mam do sprzedania Pregnę plus 30 tabl. Jeżeli któraś z Was chciałaby kupić to piszcie

Gość Usia1993 z telefonu
Jagodowomi u mnie 42dc @1 października a dalej słaba krechą wychodzi także się nie martw Lipcowexzka to za 3 dni powtórz test

Gość gagunia85
Usia93, ja tez ostatnia @ 01.10:) Lipcoweczka, mi dodatni test wyszedl 10 dni po spodziewanym okresie, tyle ze ja zaszlam w 24 dniu cyklu. 19.11 mam lekarza. Wiec spokojnie, poczekaj chwilę, zrób betę lub powtórz test za kilka dni. U mnie ciaza nieplanowana do konca, bo mam jyz 16m córeczkę, ale i tak się cieszymy. Macierznstwo to najlepsze co mnie spotkało :)

Gość Usia1993 z telefonu
Jagodowomi u mnie 42dc @1 października a dalej słaba krechą wychodzi także się nie martw Lipcowexzka to za 3 dni powtórz test

Ja biorę folian firmy solgar czy jakoś tak. Kiedyś czytałam że te kwasy foliowe to są syntetyczne i branie ich powoduje różne choroby (nawet raka), więc kupuję ten, drogi jak cholera, 55 zł za 50 tabletek, ale przynajmniej mam pewność, że jest to naturalny kwas foliowy...

Gość studentkapol
Jasne, że chętnie pomogę w interpretacji wyników beta hcg. Tylko proszę o ponowne opublikowanie. Mój termin jest na 9.07 :)

Gość Usia1993 z telefonu
Ja miałam 86.5 w piątek zeszły

Gość Lipcóweczka 09
Powtórzę za 3 dni,w sumie objawy jakieś tam mam,przeczucie też. Obym się nie mylila. Na betę nie mam kiedy isc,pracuje codziennie więc tylko testy mi zostają.

Gość esmi90
Lipcoweczka to mam podobnie jak Ty le nie testuje dopiero sobota badz w niedziele

Gość Usia1993 z telefonu
A może powiedzcie coś o sobie ??? Macie dzieci czym się zajmujecie

Gość Morelove
Usia ja jestem w Twoim wieku . Dzieci nie mam ale bardzo chcemy miec :) tez mam przeczucie ale testuje jak do piątku nie pojawi się @

Gość gość
Witajcie gratulacje dla kobitek juz oczekujących malucha i powodzenia dla testujących. My ze względu na moje rozlozeniem choroba odpuscilismy ale przed jak najbardziej działaliśmy tylko chyba nie trafiliśmy... Spodziewana@ w sobotę wiec do tego czasu zawsze nadzieja jest

U mnie tak jak w stopce mamy juz jednego szkraba co dzisiaj dal nam niezle popalic....:-) Jest to u nas pirwszy cykl staran na luzie podeszlam do tego. Od wczoraj mdli mnie i nie dobrze ale to wirusowka bo mam biegunke ;-( syn i maz majato samo :-(

Gość gość
Ucielo mi pól posta gość z 18.45 to Mirti. Mam dziwna rzecz mianowicie nic a nic ni bola mnie piersi a ZAWSZE przed@ bolaly.. Ja również ze Śląska gosc321 mieszkamy blisko siebie