Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko KORWIN chciał wprowadzenia zakazu uchwalania deficytu!

Polecane posty

Gość gość

Chciał wprowadzić ustawę zakazującą uchwalanie budżetu z deficytem! I tak powinno już dawno być, a nie że oni planują budżet większy niż są wpływy, nosz k***a mać i ten deficyt zawsze będzie sie powiększał. Powinni rozplanowywać tylko te pieniądze które będą z wpływów zeby na ZERO wychodziło a nie ze co roku kredyty i zadłużanie państwa. Np jak zarabiam 2000zł i to mi musi starczyć na miesiąc to ja tak kalkuluje zeby mi ten budżet starczył, a nie ze na początku miesiąca pisze sobie na co będę wydawał i ustalam ten budżet na 2600zł jak wpływów mam tylko 2000! i potem trzeba brać kredyty, chwilówki zeby sie budżet zgadzał z założeniami. A te huje rok rocznie będą ten deficyt powiększac i coraz bardziej zadłużać państwo, a jakże u niemców!!! i przyjdzie taki czas że za te długi nas po prostu przejmą. A jak k***in mówił zeby wprowadzić ustawe ZAKAZUJĄCĄ ustalania budżetu z deficytem to go wyśmiano. Masz wpływów do państwa 320mld złotych rocznie to TĄ KASĄ do jasnej cholery zarządzaj! a nie ze ustalacie wydatki na poziomie 360mld! Powinni tak kalkulować zeby budżet był taki jakie są wpływy do państwa, a nie wyższy i ciągle kredyty brać i zadłużać państwo, kto to do k***y nędzey spłaci jak wciąż ten deficyt powiekszają

Gość gość
Korwin to niemota od 30 lat wszyscy sie z niego smieja.Nawet do sejmu sie nie dostanie.

Gość gość
gdybyś się trochę znała na ekonomii to nie napisałabyś tych głupot, autorko