Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Ale bym kebaba takiego zjadła, z mięsem

Polecane posty

Gość gość
A na telefon kebaba można kupić bo nie wiem?

mieso jest dla barbarzyncow, nie dla normalnych ludzi. Obok mnie jest najlepszy kebab na swiecie, nigdy takiego nie jadlas ty metalowy dzikusie

żadne psy nie umierają, mój pies lubi wpieprzać mięsko razem ze mną :) tak to już jest w przyrodzie, niektórzy(świnie,krówki,kurczaczki) żyja po to, by inni(ludzie, pieski, kotki) mogli ich jeść, takie prawo przyrody, miej pretensje do lwa że jest królem dzungli i zamiast wpjerdalać trawe żre mięsko, zabija, jest krwiożerczy zły jak wilki :)

Gość krakowski don juan
a na kiełbasę nie masz ochoty?:classic_cool:

zadne psy nie umieraja? A nie wiesz ze w azji gotuja zywe psy ty wulgarna gowniaro? I mowia dokladnie to samo co ty, ze mieso jest najlepsze, a zywy pies jest lepszy niz zabity. http://napworld.blogspot.co.uk/2015/06/stop-cooking-live-animals.html To ze polacy sa inni kultorowo, nie znaczy ze nie jestes taka sama przemadrzala wiesniaro

Gość gość
ale w polsce nikt psów nie je cynic, więc zamknij morde albo wsiadaj w samolot i jedź azjatów poczuać frajerze

Co to za roznica? Ci co zra mieso to bezmozgi konsumerzy ktorzy chodza do supermarketow za zarobione pieniadze by kupic mieso z zabijanych przemyslowo zwierzat. W auschwitz robili to samo z zydami 🖐️

Gość gość
ty sie cynic tak nie wymądrzaj bo sam wstawiałeś kilka fotek obiadków gdzie wpjertalałeś mięso az ci sie uszy trzęsły, pewnie powiesz frajerze ze to mięso na drzewach rośnie co? :D

Gość prawictwo pospolite 145
ja jem mieso , ale rzadko , bo jest niezdrowe

A co mam innego robic? Mieso jem od 18 lat,dopiero niedawno zaczalem myslec, i nie da rady z dnia na dzien przestac jescmiesa. Zreszta jade do polski na 2 tygodnie, bede jadl tatar i de volaje kilogramami... :( mimo wszystko kiedys zrezygnuje z miesa, raz na jakis czas sobie zjem piers z kurczaka bo jest bardzo smaczna, a zwierzeta beda caly czas zabijac, bo to dla pieniedzy, a ludzie sa zaslepieni pieniedzmi

Dodam ze po zjedzeniu swini zawsze jestem zamulony. Po posilku zlozonym z ziaren, warzyw czuje sie pelen energii, poprawia mi sie nastroj, czuje sie wysmienicie, poprawia mi sie psychika, a jedzenie miesa to zawsze bylo zaspokojenie potrzeb tak jak seks i antykoncepcja, dlatego ten swiat jest tak okrutny :(

Gość kebab z sosem
kupujac kebaba osiedlasz araba xD

Obok mnie, w uk jest kebab ktory rozpiertala. Kebabik z kurczaka, dwa rodzaje do wyboru. To mieso tak pobudza mi kubki smakowe przyprawami, ze szok. W polsce kebab to odchody,niestety.

Gość gość
Tylko Japończycy,jedyni z Azjatów nie jedzą psów i kotów.Uważam,że to chyba lepiej jak jakiś głodny Koreańczyk Północny się poczęstuje psem czy kotem,bo te biedne stworzenia nie zdechną z głodu na śmietniku i jakiś zwyrodnialec ich nie zamęczy jak u nas często się zdarza.Kto zna historię ten wie,że podczas powstania warszawskiego ludzie zjedli wszystko,co dało się zjeść.Krążyła opowieść o zeżartym jamniku,Newsweek pisał o tym.Stalin raz coś dobrego zrobił,bo kazał z całej Rosji przywieźć najpiękniejsze okazy kotów do St.Petersburga zaraz po wojnie,bo ludzie zjedli podczas oblężenia Stalingradu.Zresztą poczytajcie sobie sami,kogo to obchodzi:-PCzłowiek jest wszystkożerny i tyle.Ma możliwość wyboru zżerania tego co mu pasuje,nie zawsze z pożytkiem dla zdrowia.

Ja rozumiem jesc wszystko co sie rusza, ale gotowania zywych psow nie rozumiem :( a podobno gotuja zywe bo wydziela sie adrenalina i strach i lepiej smakuje.w necie jeszcze widzialem zdjecie jak wietnamka piecze zywego malego labradorka na ogniu, zlapala go wielkimi obcegami za szyje i go piekla zywego :/

Gość gość
Koorwa.Problemem przede wszystkim jest to w jaki zabijamy.zwierzęta. Ktoś tam wyżej pokazał kebab wołowy w sprzedaży. Mięso do niego pozyskiwane jest w drodze tzw uboju rytualnego. Tego szajsu bym nie dotknął w życiu. A co do psów w krajach azjatyckich to napisze tylko,że to haniebne i niegodziwe.Nie ważne zresztą czy chodzi tu o psa czy inne zwierzę. Żeby żywcem je gotować? W stanie natury drapieżnik pozyskuje pokarm uśmiercając ofiarę będącą jego źródłem ale jest zaprogramowany by zrobić to w większości wypadków jak najszybciej. Tu mamy do czynienia ze zdegenerowanym zachowaniem. U Azjatów obserwuję coś na kształt psychopatii kulturowej. Szacunek do wszelkiego życia jest u nich bardzo płytki i bardzo względny.

Tez wolalbym o ttm nie wiedziec, ale zawedrowalem za daleko w internetach i to znalazlem :( tak samo jak wolalbym nie wiedziec o czyms takim jak auschwitz i inne obozy koncentracyjne. Jakos nikt nie pisze o tym co sie dzialo na ruskich gulagach a to co sie dzialo w obozach joncetracyjnych jest promowane na szeroka skale. Wyglodniali ludzie, psychicznie torturowani i wymeczeni, jak sobie o tym mysle to lapie mnie depresja. Te obozy sa i byly niemieckie i nie rozumiem co one robia na terenie polski. Ludzie sie wzbogacaja na ludzkiej krzywdzie.

Gość gość
mizantropia, no nie mów że jesteś za przyjęciem tej islamskiej hołoty...

Gość gość
U nas też celebrują świniobicie,kiedyś były dość drastyczne zdjęcia w śląskiej książce kucharskiej i niezbyt mi się to podobało.Większość osób lubi się poczęstować szynką czy schabowym i nie myśleć skąd się to wzięło.Jak już musimy jeść to mięso to powinno się uśmiercać szybko i bezboleśnie,a nie jakieś cyrki rytualne.Albo zagłada karpia to barbarzyństwo przecież.Przykra sprawa,ale nie da się zbawić świata,pocieszam się,że mój pies i kot mają się dobrze,nie krzywdzę zwierząt i udało mi się uratować kilka porzuconych.Mieszkam w pobliżu schroniska,aż boję się czasem spacerów po okolicy,bo ciągle psy jakieś porzucone,szczeniaki,albo stare i chore:-(

Gość gość
Niedorobiony Mało się pisze o zbrodniach komunizmu. A prawda jest taka że to komunizm we wszelkich jego wariantach był najbardziej zbrodniczym systemem i ideologią. Wszelkich jego rzeczników i entuzjastów powinno się eliminować z życia publicznego. W Chinach (Maoizm) tamtejszy "wariant"systemu komunistycznego pochłonął dziesiątki milionów ludzi. Mordowano ludzi a nierzadko ich publicznie zjadano. Poczytajcie sobie o tzw "ucztach z wrogów ludu" organizowanych przez chunwejbinów-to coś w rodzaju bojowników.Gwardii Mao Tse Tunga. W Kambodży reżim Polpota wymordowal około miliona ludzi.To bodaj jedna dziesiąta narodu. Czerwoni Khmerzy organizowali przetwarzanie ludzkich ciał na nawóz. O Zssr nie już nawet nie chce wspominać.Poczytajcie sobie Archipelag Gułag.Miliony zameczonych,zaglodzonych i rozstrzelanych ludzi. Jedzenie odchodów w łagrach.Kawałki ludzkiego ciała w jedzeniu. Jakoś dziwnie w Europie mało kto krzyczy No passaran wobec różnych dziwnych środowisk przekonujących nas że to był fajny system.Propagowanie tego gowna w sumie też jest słabo ścigane.

Gość gość
Ale możesz tą wiedzę zawsze uzupełnić. Polecam.publikację pt Czarna Księga Komunizmu. Poniżej fragment z wikipedii o tej publikacji. "Czarna księga komunizmu (fr. Le Livre noir du communisme. Crimes, terreur, répression) – książka wydana w 1997 roku, napisana przez francuskich autorów związanych z Centre national de la recherche scientifique . Polskie wydanie (1. wydanie z 10 maja, 1999): Stéphane Courtois, Nicolas Werth, Jean-Louis Panné , Andrzej Paczkowski , Karel Bartošek , Jean- Louis Margolin Czarna księga komunizmu. Zbrodnie, terror, prześladowania ISBN 83-7180-326-5 . Przedmowa do wydania polskiego: Krystyna Kersten . Książka, wydana w 80. rocznicę rewolucji październikowej postawiła sobie za cel przedstawienie bilansu ofiar w krajach rządzonych przez partie komunistyczne , oficjalnie przedstawiających się jako realizujące w praktyce założenia marksizmu."