Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xMietek

Czego moze hcciec od zycia taki samotny gość jak ja?

Polecane posty

Gość xMietek

Pogubiłem sie w życiu :-(

Gość gość
A kto ma wiedziec jak nie ty?Sam usiadz ,pomysl dokad zmierzasz,jakie masz realne szanse na spelnienie siebie i przespij swoje przemyslenia.Rankiem przystap do mozolnej realizacji swoich przemyslen .Kafeteria w tym ci raczej nie pomoze bo nie ma dobrych rad dla kazdego,co najwyzej zyczliwe . Dasz chlopie rade . Elena.

Gość gość
wpisz sobie x w koło. masz teraz cztery punkty styczne z okręgiem. połącz te które nie są jeszcze połączone. teraz dwa dłuższe odcinki, które powstały w ten sposób potraktuj jako podstawy trójkąta równoramiennego z wierzchołkiem na obwodzie koła. wieerzchołki możesz wyznaczyć przeprowadzając oś symetrii koła bądź prowadząc prostą prostopadłą do tych odcinków aż do przecięcia się z obwodem. w tym miejscu zaznacz wierzchołki trójkąta. napisz co ci wyszło to powiem co robić dalej

Gość gość
wiem, że ci wyszedł kod ale opisz jak wyglada

no taki dziwny, w kolorze sraczkowatym, z długim zakręconym ogonem, wielkimi uszami i chyba złotym zębem :-o

Gość gość
rozumiem. a nie mozesz zrobic tego co ci mówie? bedziesz zaskoczony. jak ci sie nie chce to możesz poszukac wyrazów innych niż nazwy własne z literą x . dodam, że w wyrazie kot nie ma litery x

Gość gość
Powrót 40 co ma pecha? Hehehehe lecz się kobieto

Gość gość
od ilu lat masz tą czterdziechę? :)

Gość gość
oczywiscie ramiona trójkatów poprowadź do dalszych a nie bliższych punktów na kole. tak żeby trójkąty zachodziły na siebie

Gość gość
jak ci wyszło OX to masz od bidy piracka bandere. jak zrobisz to o czym pisałem wcześniej to sie dowiesz kto ją zaprojektował;)

Gość gość
w końcu jedyne sensowne znaczenie x ma w równaniach z niewiadomom. żeby sie dowiedzieć jaka wartość sie tam kryje musisz dokonac działań na podanych wartościach. moesz zatem potraktować to jak równanie. skomplikowane nie jest wystarczy oznaczyc 6 odcinków. póxniej możesz sie bawić dowoli i porównywac z symbolami znanymi ci ze świata polityki, religii i historii

Gość gość
brawo. pomijając fakt, ze to nie jest gwiazda dawida. dawid nie miał z nią nic wspólnego. proponuje teraz zerknąć na flage wielkiej brytani jak również obejrzeć sobie plac świętego piotra z lotu ptaka dostępny w google. jak ci sie chce to z gwiazdy dawida zrobisz również pięcioramienną sowiecką gwiazde, flage nato, róże wiatrów, prawosławny krzyż itd. łącznie z piracką flagą jak pisałem wcześniej.

Gość gość
nurtuje mnie jeszcze jak zrobili z tego swastyke. tzn wg jakiej reguły.

Gość gość
ale chyba już wiem. jak nie wiesz co zrobić z życiem to wysnuj z tego jakies wnioski. proponuje ograniczyc się do faktów

Gość gość
Cztredziecha co ma pecha,co ze szpitala wypuścili i pięcdziesiąty lub wiecej temat zakładasz/masz nick przyblokowany,ze piszesz nadal spod xMietka. Weż leki kobieto,znamy cię od dawna na kafe.