Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WiktoriaWW

Makijażystka okolice Krakowa

Polecane posty

Gość WiktoriaWW

Cześć :) Za niedługo wychodzę za mąż i szukam dobrej makijażystki/wizażystki z Krakowa lub okolic. Już byłam na dwóch spotkaniach i makijażach próbnych i nie byłam zadowolona - wyglądałam jak nie ja. Każda mi robiła kreskę i smoky eye mówiąc, że to mi najbardziej pasuje. Ja jednak wolę coś innego, widocznego ale też trochę naturalnego. Podoba mi się makijaż Natalii Kukulskiej na tej stronie po prawej http://luxusportal.pl/pl/kosmetyka-i-uroda/prezentacje/ewa_gill Szczególnie brwi i ładne podkreślenie oka (pomijając te fioletowe maziaje). Z brwiami mam problem i chciałabym uzyskać taki efekt, nie każda kosmetyczka to potrafi a wolałabym za pomocą kredki bo jednak jak mi któraś walnie czarne brwi henną to się zapłaczę. Możecie kogoś polecić?

Gość gość
Ja nie mam dobrych doświadczeń z wizażystkami, żadna nie spełniła moich oczekiwań, kiedy chciałam mieć fajny makijaż na ślub koleżanki a potem kuzynki dlatego teraz maluje się sama - przynajmniej czuje się komfortowo. Jeśli masz FB to są grupy różne gdzie się dziewczyny mogą ogłaszać i tam zobacz, przynajmniej będziesz miała galerię ich makijaży, a nie na ślepo do salonu. Pozdrawiam

Gość gość
To może idź to tej wizażystki, która zrobiła ten makijaż Kukulskiej?

Gość WiktoriaWW
No co Ty, to jedna z lepszych wizażystek w Polsce więc nawet jakbym chciała to nie ma szans no i pewnie to trochę kosztuje :P A z tym FB może rzeczywiście to dobry pomysł :) sprawdzę

Gość gość
Bardzo dużo dziewczyn się ogłasza na różnych portalach, też na gumtree więc tam sprawdz to nie jest wcale trudny makijaż.. nie wiem w czym problem sama bym sobie taki zrobiła

Gość WiktoriaWW
Głównie chodzi mi o to, aby ktoś zrobił mi ten makijaż na dobrych i trwałych kosmetykach. Ja aż tak profesjonalnych nie posiadam

Gość zuzka9991
Sama też możesz sobie zrobić piękny i trwały makijaż. Obejrzyj filmiki na YT z makijażami. Kup sobie dobre cienie z mocnym pigmentem np takie jak tu http://puderek.com.pl/cienie-do-powiek/782-makeup-revolution-essential-mattes-paleta-12-matowych-cieni.html Czytałam, że są baaaaardzo trwałe i nic ich nie ruszy poza płynem do demakijażu. Do tego dobry tusz , róż i szminka. Ja sama malowałam się na swój ślub i wierz mi makijaż wyszedł bardzo ładny :) Musisz się przełamać i zaopatrzyć w dobre jakościowo kosmetyki nie muszą być takie jakie mają makijażystki.

Gość gość
Serdecznie polecam Ci panią Martę z salonu Pure Diamond z Krowodrzy. Pracuje na kosmetykach najlepszych marek i świetnie sprawdza się zarówno w wyrazistym, jak i bardzo delikatnym makijażu.

Gość gość
Z czystym sumieniem polecam www.ladnamama.com.pl . Mobliny salon urody

Gość gość
Ja także malowałam się u Marty z Pure Diamond i wyszło bardzo naturalnie na czym mi zależało bo na co dzień rzadko się maluję ;)