Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezes prezesow

Czy ona specjalnie tak kuca czy naprawde jest taka glupiutka?

Polecane posty

Gość prezes prezesow
@ gość dziś Może po prostu nie wie, ze widać jej majtki? A ty zaraz dobie wkręcasz już nie wiadomo co, żałosne... Wiesz ile razy ja widziałam jak ludziom wystawały gacie w różnych sytuacjach? Dorosłe, dojrzalsze kobiety często nie zdają sobie sprawy, że pół zadu mają na wierzchu kucając czy schylając się lub widać im całą górę od stringów, więc tym bardziej nie dziwię się nastolatkom. x Nie rozumiesz. To nie jest tak ze ona kuca i te majtki widac od tylu jak gumka wystaje nieco ponad obwod spodnicy. MAJTKI WYDAC OD PRZODU!!!! Jeszcze raz powtorze opis jak ona siada. Kuca opiera sie plecami o sciane i kolana ma tak wysoko pod broda ze OD PRZODU wida jej caly dol cale majtki. Trudno mi uwierzyc ze ona robi to nieswiadomie skoro spodnica konczy sie PRZED kolanami a kolana ma pod broda wiec jest jasne ze wszystko ponizej ma na wierzchu. To mnie wlasnie dziwi. Rozumialbym gdyby miala 10 lat i sie zzbytnio tym nie przejmowala ale 13-sto czy 14-latka juz chyba umie myslec do cholery nie?

Gość gość
a moze nie umie myslec i ma wyj****e? to generacja ludzi "miej wyj****e, a bedzie ci dane"

Gość gość
ja widzialam licealistki w krotkich szortach, siadajace rozkraczone i bylo im widac krocze... specjalnie to nie robila,d***** nie byla, taka ksiezniczkowata

Gość gość
Ludzie! To przeciesz zboczeniec****edofil i cieszy sie, ze czytacie jego "opowiesci". A on siedzi przed kompem i sie onanizuje!

Gość prezes prezesow
Spierydalajaj z tym ciaglym oskarzaniem mnie o zboczenie. Baranie jeden przeciez ja po to zadaje to pytanie zeby wlasnie nie wyjsc na zboka bo nie potzrebne mi klopoty z malolata i zastanawiam sie czy ona robi to specjalnie czy nieswiadomie. Bo jak nieswiadomie to ok ale jak cos kombinuje to natychmiast wywale ja i po sprawie. Mi klopoty tego rodzaju nie sa potrzebne i dlatego wole dmuchac na zimne a ty ciagle wyjezdzasz z tym zboczencem. Stuknij sie w leb kretynie!!!!!

Gość gość
Każda nastolatka wie co robi, szczególnie jeśli chodzi o takie sprawy jak piszesz. Robi to z premedytacją, mając nadzieję że cię naciągnie. A jaki tego skutek? To już różnie bywa.

Gość gość
Tu ostatnio pisał jakiś 'bazarowy biznesman" czy inny hooy, pewnie to jego kolejne wcielenie, tamten też miał problemy z małolatką, co to niby w majtkach i koszulce mu biegała po domu a on miał wątpliwości czy pozwalać jej na nocowanie u niego. :D Albo to prowo obliczone na bulwers.

Gość gość
Żyjecie w dawnym nieistniejącym już świecie. Teraz świat wygląda tak: - 13-latki się kurfią po galeriach; - 11-latki pokazują ci/py na skejpie. - 14-latki zaczynają współżycie; - wśród 17-latek mało która jest dziś już dziewicą. To są fakty!!!!! Udawanie, że szczylówa pokazująca brochę dorosłemu facetowi jest nieświadoma, że właśnie pokazuje mu brochę jest naiwnością i debilizmem. To samo z udawaniem, że dorosły jest winny zachowania szczylówy. Raz z balkonu słyszałem jak dwie szczelówy takie właśnie po 14 lat rozmawiały ze sobą i jedna mówi do drugiej, że w doopala nie daje, bo słyszała, że potem będzie miała rozepchaną doopę. qqqqrwa szok!

Gość gość
przesadzasz koleś