Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezes prezesow

Czy ona specjalnie tak kuca czy naprawde jest taka glupiutka?

Polecane posty

Gość prezes prezesow

Przyjalem do dorywczej pracy corke znajomej zeby sobie dorobila. Oczywiscie na czarno bo dziewczyna jest niepelnoletnia ale nie widze przeciwwskazan by pakowala pewne lekkie rzeczy do kartonowych pudelek. Zdziwilem sie gdy poprosila mnie czy moze zapalic. Spytalem czy rodzice wiedza ze ona pali. Odpowiedziala ze nie. Doszedlem do wniosku ze to w zasadzie nie moja sprawa i pozwolilem jej zapalic. W koncu place jej od ilosci pudelek a nie za czas wiec nic mnie nie kosztuja jej papierosy. Poprosilem tylko by palila na zewnatrz i ona teraz wychodzi na drzwi i kuca na schodkach opierajac plecy o sciane. Tylko kuca w taki sposob ze jak ma na sobie krotka spodniczke to widac jej cale majtki. Pytanie, czy ona robi to nieswiadomie czy w pelni swiadomie pokazuje mi bielizne? Ja sklaniam sie ze to drugie bo przeciez nie jest juz mala dziewczynka i chyba umie myslec. Pytanie drugie, po co mi to pokazuje? Liczy na cos gdy zostajemy popoludniami tylko we dwoje? Chyba gnojowe pojyebalo :O

Gość gość
To zależy: ) Jeśli nie wyglądasz na buraka to na ba Ciebie ochotę ale pamiętaj to nadal niepełnoletnia, Po akcji wpadnie z mamusia i zadaniem albo kasa albo zgłaszają i masz przerabane

Gość gość
nie wyobrazaj sobie za wiele, nieletnia nie poleciałaby na takiego starego oblesnego Janusza jak ty :o :D

Gość z lat minionych
Może coś być na rzeczy. Jak ja miałam 14-15 lat to strasznie mnie ciągnęło do seksu i skrycie podkochiwałam się w jednym nauczycielu. Nie próbowałam go uwodzić ale uważaj Prezesaie bo to taki wiek, że gdyby on wtedy chciała mnie wykorzystać to miałam taką chcicę, że prawdopodobnie oddałabym mu się bez wahania. Dzisiejsze małolaty są śmielsze i nie wykluczone, że ona.... wiadomo co planuje. Uważaj.

Gość prezes prezesow
Mam wrazenie ze ona wlasnie jest napalona i to jak cholera. To subiektwne odczucie i moge sie myslic ale cos mi mowi ze sie nie mysle. Zwolnie ja przy najmniejszym wybryku. Na razie gdy kuca to przechodze obok i udaje ze nie widze chociaz mi jako mezczyznie trudno nie zauwazac damskich majtek ale to juz inna inszosac.

Gość gość
ale frajer jesteś

Gość gość
ja bym ją zbił po pupie, ona zaczęłaby szlochać to ja bym ją przytulił i pocałował a potem poniósł na zaplecze

Gość Wacx
Ja dymałem taką jedną co dla mnie pracowała. Była bardzo wyuzdana - jak profesjonalna k******. Głębokie gardło i anal bez problemu.

Gość gość
"Mam wrazenie ze ona wlasnie jest napalona i to jak cholera" .... z pewnością ... szlugami

Gość prezes prezesow
Jakie glebokie gardlo? Jaki anal? Czlowieku przeciez pisze ze jest nieletnia. Jakiekolwiek podjazdy to prokurator a ty piszesz o analu :O

Gość gość
Nastki już od 13 roku życia się dymają więc nie widzę problemu

Gość gość
Myślę że za dużo sobie wyobrażasz, a dziewczyna jest po prostu jak większość dzisiejszej młodzieży i się nie szanuje i widok majtek to dla niej rzecz normalna tak jak pokazanie cyckow na Facebooku

Gość prezes prezesow
Mam nadzieje ze to tylko jej glupota bo ona ma 14 lat i to chyba nawet niecale wiec wolalbym uniknac jakichs dwuznacznosci ale dla mnie to jest troche nienormalne ze ona siedzi w kucki kolana pod broda spodnica zadarta i cale majtki na wierzchu a ja przechodze i ona nie czuje najmniejszego skrepowania. Przeciez widzi za ja widze.

Gość gość
ja z 14 letnim chłopkiem :/ .... oj ... masakra

Gość gość
Może po prostu nie wie, ze widać jej majtki? A ty zaraz dobie wkręcasz już nie wiadomo co, żałosne... Wiesz ile razy ja widziałam jak ludziom wystawały gacie w różnych sytuacjach? Dorosłe, dojrzalsze kobiety często nie zdają sobie sprawy, że pół zadu mają na wierzchu kucając czy schylając się lub widać im całą górę od stringów, więc tym bardziej nie dziwię się nastolatkom.

Gość gość
Ona sie nie przejmuje widokiem majtek , albo nawet nie zauwaza mam kilka kolezanek ktore jak ubiora krotka spodnice to w ogole nei zwracają uwagi na zakrywanie sie, a wcale nikogo nie podrywają tylko są troche niechlujne. Nastolatki az tak sie nei zakochują od pierwszego wejrzenia w pierwszym lepszym, jak juz to w tych lepszych w kims kto im zaimponuje niekoniecznie pakując pudła ... Masz o sobie chyba strasznie wysokie mniemanie, ale uświadomie Cię że poki co to ona jest zakazanym owocem, a Ty starym prykiem, ktory chciałby,ale nie może więc sobie chociaż powyobraża.. żałosne..

Gość gość
hej - a ty pedofilu ktory masz rodzine i dzieci i piszesz te kocopoly - gdzie niby trafisz? nie podjudzaj pedofilu prowokacjami nie trzeba zg****ic dziecka zeby byc pedofilem, jak masz takie fantazje to znaczy ze uczepiles sie diabelskiego ogona przeszlo 40letni buc fantazjujacy o 9latkach REGRESJA i degeneracja resztek moralnosci, zwyrodnienie mozgu wez sie pieprznij w ten stary zdegenerowany leb, zboczencu hej - a ty pedofilu ktory masz rodzine i dzieci i piszesz te kocopoly - gdzie niby trafisz? nie podjudzaj pedofilu prowokacjami nie trzeba zg****ic dziecka zeby byc pedofilem, jak masz takie fantazje to znaczy ze uczepiles sie diabelskiego ogona przeszlo 40letni buc fantazjujacy o 9latkach REGRESJA i degeneracja resztek moralnosci, zwyrodnienie mozgu wez sie pieprznij w ten stary zdegenerowany leb, zboczencu hej - a ty pedofilu ktory masz rodzine i dzieci i piszesz te kocopoly - gdzie niby trafisz? nie podjudzaj pedofilu prowokacjami nie trzeba zg****ic dziecka zeby byc pedofilem, jak masz takie fantazje to znaczy ze uczepiles sie diabelskiego ogona przeszlo 40letni buc fantazjujacy o 9latkach REGRESJA i degeneracja resztek moralnosci, zwyrodnienie mozgu wez sie pieprznij w ten stary zdegenerowany leb, zboczencu hej - a ty pedofilu ktory masz rodzine i dzieci i piszesz te kocopoly - gdzie niby trafisz? nie podjudzaj pedofilu prowokacjami nie trzeba zg****ic dziecka zeby byc pedofilem, jak masz takie fantazje to znaczy ze uczepiles sie diabelskiego ogona przeszlo 40letni buc fantazjujacy o 9latkach REGRESJA i degeneracja resztek moralnosci, zwyrodnienie mozgu wez sie pieprznij w ten stary zdegenerowany leb, zboczencu hej - a ty pedofilu ktory masz rodzine i dzieci i piszesz te kocopoly - gdzie niby trafisz? nie podjudzaj pedofilu prowokacjami nie trzeba zg****ic dziecka zeby byc pedofilem, jak masz takie fantazje to znaczy ze uczepiles sie diabelskiego ogona przeszlo 40letni buc fantazjujacy o 9latkach REGRESJA i degeneracja resztek moralnosci, zwyrodnienie mozgu wez sie pieprznij w ten stary zdegenerowany leb, zboczencu hej - a ty pedofilu ktory masz rodzine i dzieci i piszesz te kocopoly - gdzie niby trafisz? nie podjudzaj pedofilu prowokacjami nie trzeba zg****ic dziecka zeby byc pedofilem, jak masz takie fantazje to znaczy ze uczepiles sie diabelskiego ogona przeszlo 40letni buc fantazjujacy o 9latkach REGRESJA i degeneracja resztek moralnosci, zwyrodnienie mozgu wez sie pieprznij w ten stary zdegenerowany leb, zboczencu hej - a ty pedofilu ktory masz rodzine i dzieci i piszesz te kocopoly - gdzie niby trafisz? nie podjudzaj pedofilu prowokacjami nie trzeba zg****ic dziecka zeby byc pedofilem, jak masz takie fantazje to znaczy ze uczepiles sie diabelskiego ogona przeszlo 40letni buc fantazjujacy o 9latkach REGRESJA i degeneracja resztek moralnosci, zwyrodnienie mozgu wez sie pieprznij w ten stary zdegenerowany leb, zboczencu hej - a ty pedofilu ktory masz rodzine i dzieci i piszesz te kocopoly - gdzie niby trafisz? nie podjudzaj pedofilu prowokacjami nie trzeba zg****ic dziecka zeby byc pedofilem, jak masz takie fantazje to znaczy ze uczepiles sie diabelskiego ogona przeszlo 40letni buc fantazjujacy o 9latkach REGRESJA i degeneracja resztek moralnosci, zwyrodnienie mozgu wez sie pieprznij w ten stary zdegenerowany leb, zboczencu hej - a ty pedofilu ktory masz rodzine i dzieci i piszesz te kocopoly - gdzie niby trafisz? nie podjudzaj pedofilu prowokacjami nie trzeba zg****ic dziecka zeby byc pedofilem, jak masz takie fantazje to znaczy ze uczepiles sie diabelskiego ogona przeszlo 40letni buc fantazjujacy o 9latkach REGRESJA i degeneracja resztek moralnosci, zwyrodnienie mozgu wez sie pieprznij w ten stary zdegenerowany leb, zboczencu hej - a ty pedofilu ktory masz rodzine i dzieci i piszesz te kocopoly - gdzie niby trafisz? nie podjudzaj pedofilu prowokacjami nie trzeba zg****ic dziecka zeby byc pedofilem, jak masz takie fantazje to znaczy ze uczepiles sie diabelskiego ogona przeszlo 40letni buc fantazjujacy o 9latkach REGRESJA i degeneracja resztek moralnosci, zwyrodnienie mozgu wez sie pieprznij w ten stary zdegenerowany leb, zboczencu

Gość gość
no a jak chodzą w biodrówkach tak że im duupe widać jak siadają to w jakim celu to jest ? :o

Gość gość
pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki

Gość gość
pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki

Gość pasterka z porcelany
Ma niecałe 14 i pali, a ty uznałeś, ze to nie twoja sprawa??? Natychmiast powiedz o tym rodzicom. Zapewniam, ze pokazywanie majtek skonczy sie, jak reka odjął.

Gość gość
pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki

Gość prezes prezesow
Co do palenia to rodzice powinni byc od pilnowania i wychowywania corki. Ja sie nie chce mieszac w takie sprawy. Poza tym ja juz jej pozwolilem wiec jak to bedzie wygladac? Najpierw sam godze sie by palila papierosy w mojej obecnosci a na drugi dzien ide dziewczyne zadenuncjowac do matki ze jej cora pali? Bez jaj :O

Gość gość
pseudolekarzyna Wysocki z Krakowa i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki pseudolekarzyna Wysocki i jego kolejne pedofilskie fantazje do psychiatry Wysocki

Gość gość
To iluz Ty masz znajomych majacych nieletnie corki. Przeciez to ty pisales o tej brzyduli-dziewicy. Fantazje to Ty masz pedofilu!!! A za zatrudnianie nieletniej (i to na czarno!!) i zezwolenie na palenie papierosow to czeka cie kara, bo lamiesz prawo. No, ale dopoki fantazjujesz to nie g****isz dzieci na ulicy :-) Nie powiem, zebys sie leczyl zboczencu, bo pewnie tego nie zrobisz ze wstydu. Pamietaj tylko jak w wiezieniu inni traktuja pedofili!!

Gość gość